Konu
:
Bin Ladin'i El Zevahiri'nin Ele Verdiğine İnanıyor Musunuz?
Tekil Mesaj gösterimi
06-16-2011, 23:06
#
5
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Hüdavendigâr
Nickli Üyeden Alıntı
İspattan,vebalden dem vurupta,nur cemaati ile ilgili konularda cemaatin geneline ağzına geleni saydıran siz,bana bu tavsiyelerde bulunurken sizin yazdıklarınız aklınıza gelmiyormu ? kendi kendinizle çelişiyorsunuz dikkat edin.
Söylediklerinize gelince ortada ispatlanacak olan nedir ? örgütün yaptıkları zaten ortada,ki ben böyle bir örgütün gereğinden çok büyütüldüğüne,ihalesi üzerine kalan çoğu olayın Amerikanın kendisine etiket ettiğine inanan birisi olarak-bunlar bariz ortada ya neyse- örgütte ihanet oldugu ortaya çıkarsa şaşırmam dememmi ispat gerektiriyor ?
ben ne dediğimi hatırlıyorum. burda hiç kimse benim nur cemaatine attığımı ispatlayamaz. ben gülen cemaatinin nur cemaati olmadığını böyle görmediğimi onunla alakası olmadığını söylüyorum. bu benim ve bir çok kişinin görüşüdür. ayrıca ben gözle görülür eleştirilerde bulunuyorum sense varlığını medyadan abd israilden öğrendiğin müslümanlar hakında konuşuyorsun yaptıkları ortada dediğinde yine aynı kaynaktan tağuti kafir ve zalimlerin kaynağıdır. bir müslüman bir müslümanı gayri müslimlerin haberi ile suçlayamaz bunu gülen hocanıza sorabilirsniz size fetvasını verecektir.
kaldı ki ispatlandığını iadaa etseler deben şahsım olarak bu kafrlerin kaynaklarına inanmam benimki sadece bir uyarı idi keyfin bilir istersen Gülen hoca gibi kafir ( terörist ) de benim için fark etmez.
Ammar
Açık Profil bilgileri
Ammar nickli üyeye özel mesaj gönderin
Ammar´nin Web Sitesini ziyaret edin
Ammar - Daha fazla Mesajını bul