Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-21-2011, 02:51   #38
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne diyeyim kardeş ?
ciddi konuşsam bu seferde triplere girip ona buna laf söyleyemezsin diye konu kapatıyorsun...
istersen yazdığına ciddi cevap vereyim...
realiteden uzak bir laf söylemiş gülerce milleti gaza getirmekten başka birşey değil...
birleşmiş milletlerin kurumsal yapısına dair bir bilgisi varsa insanın umrunda bile olmaz...
değil 70 ülke 700 ülke türkçe konuşsa birleşmiş milletlerdeki daimi 5 ülke olmadan bi halta yaramıyor...
veto yetkisi kimin elinde araştır...
Abi sen o konuya müdavim misin ? Özet istemişsinde o yüzden soruyorum, mesajları bir okursan daha iyi anlarsın güzel abim. Ben kimsenin eleştirmesinden gocunmuyorum ama laf ediyorlar işte dediğiniz gibi laf edemezsinzi abim hakaret edemezsiniz. Bakınız ben orada ne dedim Muhterem Hocaefendi'nin o görüşüne, ... pek reailst bir görüş değil... dedim bu bir eleştiridir. Hah budur abim neden bu konuları gırgıra vuruyorsunuz verin cevabınızı konuşalım kanlı bıçaklıyız sanki yapmayın Allah aşkına... Dış Siyaset ve uluslararası ilişkiler yönünden baktığınızda dengelerin değişmeyeceğini kimse garanti edemez öyle değil mi ? Fakat böyle bir öğrenilmiş çaresizliğe yenik düşüp hiçbirşey yapılmasın mı ? Hem Türkçeyi öğretiyorlarsa bundan ne kötülük varda bu kadar katı ve mesafeli yaklaşılıyor duruma bunuda anlamış değili bre ermeni sanki bu adamlar (ırkçı değilim deyim sadece)