Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-21-2011, 03:03   #40
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne öğrenilmiş çaresizliği kardeşim...
eğer birleşmiş milletlere üye olarak kalacaksın kuralları budur 5 daimi üyesi vardır ve veto yetkileri vardır...
bir takım biz öğrenilmiş çaresizliğe düşmek istemiyoruz birşeyler yapka istiyoruz diyerek maça 12 kişi çıkabilirmi ? çıkamaz...

Türkçeyi öğretsinler isteyene bir kötülüğü var demiyorum olimpiyatı neci diyorum bunu sanki büyük bir hizmetmiş gibi insanların gözüne sokmanın manası nedir diyorum...

Kimseden türkçe sorulmayacak ahirette bende bir türküm ama açık söyleyeyim zerre heyecanlandırmıyor bu beni...
içinde hiç bir dini motif yok bu işin...
Abi sizde milliyetçi yapacaksınız bize maazallah... Haklısın abi halihazırda bulunan dengeler ve kuralları baz alarak bu yorum yapılabilir ancak neyin ne olacağının bir garantisi var mı ? Zaten bunun olmadığına iman etmedik mi abi... O konuda katılmıyorum abi reklam yapılmasında hiçbir sakınca yoktur bence keza bu ülkemiz için büyük hizmettir. (Allah rızası için milliyetçi duygular içinde yazdığım düşünülmesin) Abi burada zaten kişiler sembolize eder nitelikte kişiler bu organizasyonu çıkıpta ÇYDD gerçekleştirmedi. Bu organizasyonu Nam-ı Celil-i Muhammediye'yi güneşin doğup battığı her yere götürmeyi amaçlayan muhteremler gerçekleştirdi ne olsun daha ?