Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-21-2011, 03:15   #44
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet...
mesela geçen senekinde ümmet ağlarken göbek atıyorlardı Nam-ı Celil-i Muhammediye'yi güneşin doğup battığı her yere götürmeyi amaçlayan muhteremler...
isterse çydd düzenlesin isterse ismailağa isterse menzilciler isterse hizbullah isterse süleymancılar...
İslamla ilgili bir yönü olmadıktan sonra hangi cemaatin yada grubun düzenlediğinin ne önemi var ?
Ayrıca israil otoritedir diyerek hiç bir dengeyi değiştiremeyiz...
Herkes gücü yettiği kadarını yapıyor abi, ben bu konuda tüm cemaatleri direniş örgütlerini tek yumruk görüyor ve bu çeşitliliğide bir iş bölümü olarak nitelendiriyorum. Şimdi iş nur cemaatiysede ben fanatik biri değilim elbet eleştirdiğim yönleri var. Her ne kadarda kendilerince açıkladıklarını düşünselerde alınan reklamlar vs. bence çok büyük bir ikileme sokuyor onları insanların gözünde sen kalkıp nasıl coca cola'nın reklamı alırsın ? El adama hesap sorar sordukta fakat ne değişti hiçbirşey... Ben olaya en basitinden bakıp en azından benim gözlemlediğim kadarıyla oluşan bir önyargıyı yıkmak veya anlamak adına örnekler verdim muhterem abim...