06-21-2011, 19:16
|
|
|
Alıntı:
Gönülden Nickli Üyeden Alıntı
Ona bakarsan o yaratık dediklerimizi yıllarca paşa diye başımızda taşımadık mı..
Ama gel gör ki bugün Apo denilince cinleri tepesine çıkanlar işbirlikçilerine aynı gözle bakmıyorlar..
Adamın ismi tescilli...o kadar şehit verildi...iki tarafın halkı zor durumda kaldı...şimdi bu adam meclise giriyor deseler bu ülkenin hukuku yanlış işlemesede bile bu vatan evlatlarının buna seyirci olacağını düşünmüyorum...eğer o safaya gelirsek vay halimize
|
Ablacım O'na kaldıysa biz hala bir din istismarcısının ve teroristinin potrelerini baş köşeye asıyor hâla... Çok haklısınız fakat hamd olsun tasviye oluyor şerefsizler, ben O paşa bozuntularıyla apo arasında bir fark görmüyorum ha nedir onlar şerefsizse apo katmerli şerefsizdir ama hepsi terör icraa eden eli kanlı varlıklar... Ne yalan söyleyeyim şimdiki halimizden de memnun değilim o adamlar sırf dokonulmazlık var diye içerden çıkarlarsa ve buna bir formül üretilmezse hem dava seyri açısından hemde kişilerin adalete güveni açısından hiç hoş şeyler olmaz...
|
|
|