Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-22-2011, 03:48   #8
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
cartman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bak iste burda yıne bakıs acımız farklı.Neden mı ılk olimpiyatta bu ısımler yoktu cok mu kotuydu kesınlıkle hayır.Siz eger dogru bırsey yaptıgınıza ınanıyorsanız bunu her kesımden ınsanla yapmak zorunda degılsınız.Cunku herkesın sempatısını kazancaksınız dıye bır kaıde yok ve olmasıda mumkun degıl.Aynı ınsanı hem orda gorup hem de magazın programlarında bırılerıyle gece hayatında yakalanması benı rahatsız edıyor.Bu sekılde onun o gece o cocukları yorumlamasıda bombos.Nihayetinde cocuklara odul veren ınsanların ornek alınabılecek kısıler olması lazım oyle magazın programlarının vazgecılmez adamları degıl

kardesim ama adi üstünde türkce olimpiyatlari o acidan daha kusatici olmali yani toplumun her kesiminin orda olmasi bence cok dogal..
evet o sahsiyetler sana, bana itici gelebilir ama toplumda belli bir kitleyi temsil ediyor ve o kitleyle empati adina o sahsiyetlerin görünmeleri bence olimpiyatlari daha bir kapsamli gösteriyor..
yani kendin cal, kendi oyna tarzindan cikip daha bir genis kitleye hitap eden, daha toplumun farkliliklarina acilmis bir olimpiyatlar bana göre daha hedefine ulasmis oluyor ki buda acizane benim görüsümdür..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla