Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-23-2011, 22:16   #8
Kullanıcı Adı
bryan
Alıntı:
Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yok öyle yağma millet seçti diye ülkenin altına dinamit döşeyenleri bırakamayız kimse kusura bakmasın. Ben iddanamedeki sözlerden bahsediyorum keza ben Ahmet Türk'ünde avukatı değilim sadece CHP'den vekillerin değil bağımsızlardan da vekilliği iptal olanlar var. Savcıların ve hukukçuların yorumlarını dinlediyseniz zaten bu çok olağan dışı bir gelişme değil, daha önce eşitlikte eşitlik diye böğürürken iyiydi buyurun seçilmiş bile olsalar suçlularsa adaletten kaçamazlar.! Muhterem Recep Tayyip Erdoğan'a çoban bizlerede koyun diyen bir zihniyetin neferi olarak çiftlik kelimesine aşinâ olmalısınız... Hükümlülükleri yok demişsiniz umarım saçmaladığnızın farkındasınızıdr, böyle büyük bir davadan 2 ayda hüküm giyeceklerini sanıyorsanız ya hukuki öngörüleri ve gereklilikleri bilmiyorusunuz yada aşırı hayalperestsiniz bunun başka bir açıklaması yok. İmralı vekil gösterilip seçildikten sonra tahliye isteminde bulunsa onuda böyle savunur musunuz acaba merak etmekteyim... Kimse dokunulmazlıktan yararlanıpta yaptığının yanına kâr kalacağını sanmasın...
imralıdakinin millet vekili olması gibi bi hakkı yok ve benimde onun gibi ***in milletvekilliğini onaylamak gibi bi düşüncemde olamaz... benim söylemek istediğim şey ysk daki çifte sıtandarlar.. ki sen içerdekilerin TÜRKİYEYE dinamit döşediğinden bahsetmişsin.. senin bu söylemin gercektn cok komik. o insanlar içerde olsa bile mutlaka dışarda adamları vardır bu işi içerdende yönete bilir... onun için milettvekili olmaması gibi gerekçe yok. onlar mutlaka milletvekili olmalı. özelliklede engin alan.
bryan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla