Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-25-2011, 03:48   #45
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Dostum şimdide klavuzun veya kıstasın devlet bahçeli mi oldu
Ona göre mi yapıyoruz..
Klavuzu karga olanın burnu boktan çıkmaz derler aman dikkat diyeyim..
Mhpnin kurucusu sayın türkeşte gülen hakkında iyi şeyler derdi ama erbakan hakkında demezdi o ne olacak

Dostum ismet inönüyede hala diktatör diyorlar , erbakanada hala yobaz siyasetten anlamayan şahıs diyorlar

Zaten beni düşürecek rakip olarak görüyorsan sen burada tartışmak değil sidik yarıştırma derdindesin ..Tribüne oynamayı ise açık söyleyeyim erkekliğin şiarına yakıştırmam..Bu arada nice düşüreceğim diyenleri gördük ama sadece güle güle öldük
Klavuzum kıstas derken tabiki olumsuz görüşleri örnek vereceğim olumlulardan verdikden sonra bu ülkede Doğu Perinçek adına da üniversite açılır Türkeş out oldu yerinde Devlet Bahçeli var varki Devlet Bahçeli ile birlikte MHP'de yaşanan evrimi sen göremediysen bu senin sorunun
Bana şu şöle diyorlar bu böle diyorlarla gelme ben sana ne dedim refaranduma vuralım Erbakan refarandumdan çıkar Gülen ve diğeri çıkamaz diyorum hatta daha radikal bir şey diyorum sadece AK Partililer oylasa yine çıkamaz diyorum sizde bunu bile bile bu muhabbetleri yapıyorsanız amacınzın ne olduğunu yani reklamın iyisi kötüsü olmaz olduğu siz haricindeki herkez biliyor . Daha fazla üslubumu senin seviyene indirmek istemiyorum indirdiğim zaman çocukla niye bir oluyorsun diye kızıyorlar bu yüzden senin üslubunla cevap vermiyorum şimdilik ha bana çocuk dediğim için kızıyorsundur kusura bakma bel atlı vurmakda üstüme yoktur kiminle aşık attığını bileceksin

Konu EZEL tarafından (06-25-2011 Saat 03:51 ) değiştirilmiştir..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır