Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-28-2011, 22:09   #5
Kullanıcı Adı
Tuğrul Paşa
“Ahmet Altan ve Yasemin Çongar’a selamlarımı iletiyorum. Ahmet Altan’ın yazılarını okuyorum. Özgürlükçü yanının güçlü olduğunu biliyorum. Onların Taraf gazetesiyle önemli bir özgürsel yol açtığını biliyorum. Bunu çok değerli ve önemli buluyorum ”

http://www.medyahayat.com/haber.php?haber_id=31558

[SIZE="3"]apo istedi diye Taraf’a düşmanlık yapanlar, yine tek karar verici (!) olan imralı’daki istedi diye Taraf’ı savunmak zorunda kalacaklar mı?!

Düne kadar Gn.Kurmay’ın apoletli cuntacılarıyla birlikte aynı düşünce paralelinde salık verenlerle imralı’daki apo’nun Taraf’ı okumayı bile “ihanet” sayan bu düşünce, bugün hangi devşirme (yönlendirme) sonucu iltifat’a layık olmuştur?!

Altan Tan ve Şerafettin Elçi gibi çoşkulu hitabet sanatı olupta yeni yetme apocuların içine düştüğü duruma bakınca, itaat yada körü körüne biat sonucu yaşanan değişik fikir sapmalarının insanı ne kadar ucuzca basite indirgediği, zavallılaştırdığı kolayca görülebilir…

Düne kadar, Ergenekon, Kemalizm, statüko, vesayet, gibi eleştirel bakış açılarını dillerinden düşürmeyen
Tan ve Elçi, neredeyse bütün Cumhuriyet döneminin olumsuzlarını sadece Akp’ye yükleyecek kadar çoşup alenen bütün bir milleti tehdit eder hale gelmişlerdir. Kemalizm’i unutarak sadece Akp’yi hedef haline getirmek objektif bir bakış açısımıdır?

Yada yarın misalen imralı’daki sakin derse; “Akp bize mevcutların içinde en yakın olan parti olup yaptıkları (artık ne varsa) hayırlı gelişmeleri görmezden gelemeyiz ” diye bir açıklama da bulunursa bu yeni yetme fırdöndülerin hali nice olacaktır?

Yani bugün; imralı sevdalılarının,apo’nun biat erlerinin, Ergenekoncuların bıkmadan ,usanmadan hararetle yaptıkları ve Kemalizm’i aklamayı amaçlayan politikalarının militanı oluverdiler…

Kolay gelsin de bize de yutturmayın.Olur mu?

Bu demokrasi, barış,eşitlik huzur(suzluk) ve hakların dağıtımı hep bu mahallenin küstah şımarık çocuklarına mı işleyecek?
YSK'yı seversiniz yada sevmezsiniz ama Kanun'da ne yazıyorsa ona göre hükmetmiştir.
Hukuksal boyutlarının ağırlığı ve vicdani kanaatleri tartışmak ve bu duruma göre bazılarını " masum" ilan etmek kanımca çokda objektif bir davranış olmasa gerek...

Madem bu kanun(lar)dan bu kadar şikayetçi idiniz, gelseydiniz Meclis oturumuna katılıp ilgili maddelerin değişmesi talebinde ısrar ederek düzeltseydiniz.Hem oturumdan kaçın, hem de ilgili kanunlardan şikayet edin.Kim(ler) inanır sizin gibi sahtekar ikiyüzlülere...?
Karşısında bir hizibci yokken hizibcilik yapan bizatihi taa kendisi fitnecidir.Amma velakin karşısındaki hizbe karşı hizb olup,ısrarla hak savunamayan, hala hak dağıtma derdinde olanda geri zekalı da Aptal’ın taa kendisidir.YSK umarım Ergenekoncu tutuklu milletvekillerinin tahliye talebini reddettiği gibi,bağımsız, kck sanığı tutuklu milletvekillerinin de tutukluğunun devamına hükmeder...

Yok eğer aksi olursa hiç bir şeyin bu ülkede düzgün gittiğini kimse bana anlatmasın.Özellikle Yargı'nın...

Bozkurt olmaya niyetim yok ama bu küstah şımarıkların yaptığı çirkinlikleri görünce herkesin Bozkurt olmaya hevesi geliyor.Milletin sabrını fazla zorlamasınlar.Bence...

Bdp ve avanesinin sürekli ağızlarında sakız ettikleri ısrarlı ve büyük yalanlara bakılınca , onların klinik psikopat yahut sosyopat olabilecekleri de anında farkedilecektir. Kürtlerin pkk-bdp’ye oy veren azınlık kesiminin basiretsizliği sebebiyle diğer çoğunluktaki Kürtlerin başlarına ne tür ruh hastalarını geçirdiklerini artık görmeleri gerekmez mi?
Yok eğer bu ferasete sahip değiller ise,bu oyunun bir planın parçası olduklarını idrak edemezler ise,hem kendilerini hem de bütün Orta Doğu’yu yakacaklar.Korakarım ki, bu sonun da başlangıcı olacaktır.Pkk denen şirret örgüte duyulan haklı tepki ve öfkenin meydana getirdiği bu kamuoyu psikolojisinin yanında yada karşısına pkk’ya özeni yada sempatiyi hiç kimse ikame edemez…

Bdp ve avanesi şahsen benim gözümde imralı'dakinin başı ağrıdığı vakit, gaz çıkaramayıp yellenemediği bir olguyu bile bahane ederek her önüne geleni tehdit edip , bir elinde silahlı diğer elinde demokrasi zambağı tutan bir rant ve çıkar eşkiyasından başka bir şey değildir.Arkasında terör örgütünün olduğu ve büyük lojistik sağladığını beşikteki bebe'lerin bile artık bildiği bu takım elbiseli kravatlı çetelerin oluşturduğu grüha demokratik mücadele verdiğini söyleyenler var ise gitsinler kendi bebelerini uyutmaya devam etsinler...
Arkasında, önünde, sağında solunda bilumum terör örgütünün hamiliği altında kimse kalkıp bize demokrasi dersi vermeye kalkmasın.Arkasında terör örgütü ve yapılanmaları olan bil cümle grüha bu ülkede her şey serbest değildir.Olmamalıdır da...

Kaynak: http://www.birlikteforum.com/forum/y...#ixzz1QaV4XFaZ
Kaynak: birlikteforum.com
Tuğrul Paşa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla