07-03-2011, 22:07
|
|
|
Sn Başbakan'ın son dönemde Meclis'i boykot edenlere karşı dik duruşunu son derece takdirle olumluyor ve de anlamlı olduğunu ifade ederken, herkesin üzerine düşen mesajı alması gerektiğini düşünmekteyim...
Doğru söze ne denir?
İster polemik deyin ister başka bir ad bulun ama bu konuda bende Sn Başbakan gibi düşünüyorum...
İlave olarak;daha önce merkeziyetçi ve Devletçi olarak dikkat çektiğim Sn Abdullah beyin de uzlaşı (!) çabalarını nafile olarak gördüğümü belirterek bu tavrı zerre kadar desteklemiyorum...
Bravo Başbakan'a diyorum...
Kesinlikle de taviz vermemesi yönünde Allah Yar ve Yardımcısı olsun.Ha hataları yokmudur?Muhakkak var ama bu son olayda dik duruşu ile takdirlerimi sunmaya devam ediyorum...
Kesinlikle ötekileştirici bir dil kullandığımı sanmıyorum.İlave olarak, bdp/kck gibi pkk terör örgütünün lojistik idari yada kurumsal (!) bürosu gibi hareket edenleri kazanmak adına verilen (yada daha da verilebilecek) tavizleri desteklemiyorum.İster kızın isterse başka manaya çekin,artık ben bu şekilde düşünüyorum.Üstelikte son derece net bir insanım.Siyasetçi olmak gibi gayretim olmadığı gibi entellektüel olmak gibi derdim hiç yoktur...
Entellüektüel olacağım diye bu gün çok meşhur olabilmek adına eli silahlı teröristleri yada destekçilerini/yandaşlarını savunmak herhangi birine popülerite sağlayabilir, ancak uzun vadede bunun yanlış olduğunu herkes çok açık ve net görecektir…
Daha geçenlerde Sebahat Tuncel denen sözüm ona vekil (ki bu şahsı da hapiste iken Mv yapmıştık!) 8 asker’in şehit olmasına 29 askerinde yaralanmasına sebep olan intihar pkk’nın bombacısına övgüler düzenleyerek Diyarbakır’da açıklama ve destek vermiştir…
http://www.internethaber.com/8-asker...gu-356894h.htm
Ki bunu da bazı Demokrasi ,özgürlük (!)sevdalısı arkadaşlar, “düşünce ve fikir özgürlüğü” içinde olduğunu addetmekteler malesef. Bakınız gördüğünüz gibi Tuncel’in elinde silah yok.O halde terörist değildir (!)…
Bunların yaptığı fikir özgürlüğü falan değildi.Yaptıkları yada istedikleri tehdit,şantaj yağmalama,yıkma vs gibi zaten terördü.Ki şimdi alenen yapıyorlar.Sinsice hareket etmiyorlar ki...?
Bu vb terör eylemleri ve yardakçılarını Entellektüel aydınlarımız eleştirmez ise, aman darılıp gücenmesinler demez iseler, bölgedeki diğer bütün Kürtlerde inanın onları sonuna kadar eleştirip sorguya çekeceklerdir.
Fikri ve bedeni olarak tecavüze muhatap olanlar, özgürlükten bahsedemezler.Bir yandan İslamcı (!) Tan tehdit ediyor,diğer yandan hümanist (!) sosyalist Sırrı Önder alenen herkese “lan” diyerek gider yapıyor.Bunlara karşı da benim gibiler “kendinize çeki düzen verin” deyince eleştiriye bizler muhatap oluyoruz…
YSK kararları eleştirelemez değildir.Ysk başta olmak üzere Yargı kararları tartışılmaz hiç değildir.Ancak, hakkında darbe ve terör zanlısı ve yardakçıları olduğu hakkında kuvvetle muhtemel şüphe olanların Meclis’te olmasını istemiyorum.Bunu söylemeyi,dile getirmeyi vicdani bir sorumluluk alan bir sade vatandaş olarak çok net ifade ediyorum…
Yada Hatip Dicle ve Sabahat Tuncel vb avanesi gibilerin Meclis’e giremezse ortalığı gene biribirine karıştırırlar, Molotof, taş, sopa, bomba gibi demokrasi araçlarıyla (!) donanıp şekilden şekile soktuğumuz YSK’ya yüklenmeninde doğru bir davranış olduğunu mu sanıyorsunuz?!
Bu malum grup için 15 yıl önce Baş Örtülü Vekil’i Meclis’e sokmamak için yaptığımız kepazeliklerin tersten yapıp bu Sabıkalı/kravatlı zanlıları Meclis’e sokarsak uzlaşı kültürüne erişmiş olurmuyuz?!
Kusura bakmayın ama Sn Gül ve Arınç’ta dahil olmak üzere esneyebildikleri kadar esnemekte serbesttirler ama ben esnedikçe uykum gelmiyor bilakis milletin yeteri kadar uykularının kaçtığı gibi uyanık kalmaya devam ediyorum…
Ki bu esneme konusunda Sn Gül’ü de bir demecinde kck-bdp’li faşistleri siyaset yapıyorlar diyerek olumladığı için şahsen ben tasvip etmediğim gibi bu konuda Sn Tayyip Erdoğan’ın tutumunu da destekliyorum…
Başbakan isterse bu işi çözer diyen adı Hukukçu (!) kendisi gugukçu olan bir takım zevat-ı ise hiç anlamıyorum.Hani siz Yargı’nın bağımsızlığından dem vuruyordunuz?!
Köyde,kentte çocuğu hapse düşen herkes o zaman Sn Başbakan’a başvursun.Çocuğunu kurtarmak için!
Barış dilinden bahsedecek olursak, Cazgırlığa ve kötülüğe prim vermekle olmaz bu işler.Cazgırlıkla elde edecekleri muhtemel taviz yada ayrımcılıklar sonucunda bunların vicdan’a geleceğini mi sanıyorsunuz?!
Rest’e rest ile karşılık vereceksiniz ki herkes durduğu yeri bilmiş olacak.Tavizde bir yere kadar.
Yoksa bu tavizlerin sonu gelmeyeceği gibi bir ucu taa imralı’ya kadar gider.Bunu bilmeyen mi var?
Yasaları değiştirelim, bütün eşkiyaları Meclise sokalım (!)
Eli kanlı eşkiya’nın demokratik hakkı var ise (!), benim şahsımda büyük bir çoğunluğunda vatandaş olarak demokratik anlamda “hayır” deme hakkı vardır…
Bütün haydutlara ve yardımcı yatakçılarına Hayır…
Ben şahsen Ergenekon ve Balyoz davalarına bakan mahkemelerden ümitli olduğum gibi Kck davalarına bakan mahkemelerden aynı derece ümitliyim.Gerçi bazıları kck sanıklarına bir iki çift laf söylemeye çekiniyor (korkuyor) olsa dahi bu gerçek değişmeyecektir…
Kaynak: http://www.birlikteforum.com/forum/e...#ixzz1R3i1q6Wg
Kaynak: birlikteforum.com
Not; benim çağrım kardeşlik çağrısıdır.Kardeşlik hukukuna riayet eden, masumu olduğuna inandığım bil cümle herkesin fikri/zikri başımın üstünde bir değerdir.Fikri ayrılıklarımızın kendimize has bir zenginlik olduğunun bilincindeyim.Yukarıdaki yazı ve yorumumdan bu yönüyle istifade edebilmesi umuduyla bil cümle dostlara saygı ve sevgilerimle...
|
|
|