Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı
ülkücü köklü olduğun belli oluyor.
türk iskence görmüşmüş. Kürtlerin yüzde 95 i iskenceden geçirilmiş PKK lısı dindarı hiç ayırım yapılmadan. hemde dili yasaklanarak dilini konuştuğu için. sen ve yazıcı oğlu türk olmayan bir ülkede iskence görün hemde dilinizi konuştuğunuz için. sonra çıkın ne kaderime ne devletime küstüm deyin.
bu dediğin neye benziyor biliyor musun ? komşunun çoçuğunu öldürüsiye dövüyorsun komşu karşı çıkınca neden yaptın deyince ben dün çocuğuma daha beterini yaptım bişey dmeden demek gibi birşey. biz burda birinin birne zülmünden bahsediyoruz çıkmış zülüm edende kendine zülüm etti diyor. yazıcıoğlu zülüme bir şey demdi diye bende halayla karşılayacak değilim değil mi ?
|
Bak sen farkı anlayamıyorsun işte..
Bazı devlet adamlarının , siyasilerin yaptığı yanlıştan dolayı devletine belkide tarihine baş kaldırıyorsun..
Ülkücülerin %100 ' ü işkence gördü ama neden..
Yazıcıoğlu neden işkence gördü ??
Sadece Milliyetçilik için mi ? O zaman ülkücü adı altında sokağa inen kesim " Türk'lük , Kafatası " diye mi indi ? Yoksa " Kanımız Aksada Zafer İslam'ın Olacak ! " diye mi..
Senin söylediğinle aynı hesaba çıkıyoruz ben Kenan Evren'e kızıp dağa mı çıksaydım..?
Otobüs mü molotoflasaydım hakkımı aramak için..
Yoksa kaldırım taşlarını söküp kendi polisimimi jiletleseydim !