Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2011, 23:59   #20
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ortada hakaret yok...
O çok güvendiğiniz polis teşkilatı o yargı değilmiydi Sayın Başbakana yada Fethullah Gülene yada başka değerli insanlara zulmeden. Nolduda bir anda sonsuz saygı ve güven duymaya başladınız...

1 değil 2 değil 3 değil 123 olsada ben neysem oyum güzel kardeşim, ortada hakaret felan yok...

Ayrıca madem yöneticisiniz ve buna binayen uyarma gereği hissediyorsunuz üstünüzdeki gömleği çıkarın, diğer taraftarlarında üsluplarına özen gözterin...

Fenebahçeye söylenen her şeye kulağınızı tıkamayın...
Benim yetkilerim dahilinde olan bölümlerde bunu yaptığıma dair bir kanıt bulun ben çıkartırım yönetici gömleğini üstümden...

Hadi burdan yak Bakın ne yargı ne polis ne ordu hiç biri %100 sağlıklı karar veren kurumlar değildir kusursuzluk Allah'a mahsusudur ayrıcı bahsettiğiniz olayları nasıl bir örgütlenmenin tezgahladığını biliyorsunuz tüm kurumu töhmet altına sokmak insafsızlıktır. Bakınız güzel abim burası sosyal bir alan burada fevri davranamazsınız ne demek kınalarınızı hazırladınız mı yahu ! nasıl bu kadar cürretkar olabiliyorsunuz bu terbiyesizliktir ve bunu savunmakta pişkinliktir, afedersiniz ama bunların karşılığı budur... Sizi sever sayarız o ayrı birşey fakat iş hakarete gelince iş bir başkasının özgürlüğünün sınırlarının ihlaline gelince işler değişir.