Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-14-2007, 16:47   #3
Kullanıcı Adı
Ngereklinsan
Standart SON VURUŞ ( Gerçek hayattan ogame uyarlanan bir hikaye )
3.Bölüm
Yer:Türkiye Şehir:İzmir

Günün ilk ısıklarıyla beraber yoğun çalışma temposu içine girmişti Subay Ramazan&Tim arkadaşlarıyla beraber Ege denizinin 39 kilometre açığında dalış eğitimine gittiler&Zoodiyak botlarıyla beraber 8 kişilik tim her gün yaptıkları olağan dalışlarını gerçekleştirecekti&Dalıştan sonra Çıkarma tatbikatı için Türk donanmasına ait Sırdaş adlı gemiye operasyon düzenliyeceklerdi&Sad komandoları eğitimde bile yakalşık ağırlığı 40kg olan techizatlarını giymek zorundalardı..nekadar sıkıcıda olsa bu techizatlar olası savaşlarda hayatlarını kurtarabilirdi&dalış bölgesine gelmişlerdi birer birer suya daldılar botta sadece Subay Erdal kalmıştı&.Hava oldukça acıktı bundan dolayı yakındaki kayalıklara carpan dalgalrın sesini duyabiliyordu&yasak olmasına rağmen beklerken bir sigara yaktı başındaki bereyi çıkararak kısa olan saçlarını deniz suyuyla taradı&kayalıkların bulundugu bölgeden gelen motor sesiyle bütün dikkatini oraya çevirdi&az sonra kayalıkların arkasından 15 metre uzunlugunda mayın tarama gemisine benzeyen ama daha önce hiç görmediği bir gemi gördü..gemide 4 asker bulunuyordu ve bunlar yunan askeriydi..karşılıklı birbirlerine baktılar..Subay Erdal şaşkınlıktan sigarasını ağzından çıkarmamış beresini takmamıştı&bu şekilde başka bir ülke askerine görünmesi ordudan atılmasına sebeb olabilirdi&kayalıkların arkasından çıkan gemi yavaş yavaş uzaklaştı&Kulakları sağır eden bir sesle başını yukarı kaldırdı 2 tane F5 Yunan savas uçağı 20 metre üzerinden geçti hemen arkalarında Türk F5 Savaş uçakları göründü&Yine it dalaşı yapıyorlar diye sinirlendi&ancak uçakların oldukça alçaktan uçmasından dolayı 1 tonun üstünde ağırlığı bulunan ve battığı daha görülmemiş Zoodiyak bot ters dalgaya kapılarak bir anda ters döndü..Vinç yardımıyla suya indirebilen bu bot Subay Erdalın başına çarparak baygınlık geçirmesine neden oldu..dalış yapan tim den yukarı çıkan 3 kişilik grup botun devrildiğini ve subay erdalın baygın bir vaziyette denizin derinliklerine doğru süzüldüğünü gördüler..hızla o bölgeye doğru yüzdüler aşağıda bulunan 4 kişilil grup olayları fark etti ve onlarda hızla yukarı doğru çıkarak Zoodiyak botun yanında beklemeye başladılar..Botu yeniden çevirmeleri imkansızdı arkadaşlarının gelmelerini beliyorlardı..kısa süre sonra 3 kişilik grup subay Erdalla beraber suyun üstüne çıkmayı başardılar&geri dönmeleri için 39 kilometrelik denizi yüzmek zorundalardı bu onlar için sorun değildi ama arkadaslarından birinin baygın olması ve hayati tehlikesi olduğu için oldukça zor olacaktı geri dönmeleri&Subay Rıdvan arkadaslarına dönerek&
-Ben önden gideyim muhakkak Kıyı yakınlarında balıkçı teknelerine rastlıyacagım ordan telsizle yardım isteyebilirim&
-Haklısın Rıdvan Sen git..bizde yavas yavas gelmeye çalışırız yalnız 2 kişi burada kalmak zorunda botu burada bırakıp gidemeyiz&
-Tamam Hüseyin ile ben kalırım siz gidin..teklis subay ramazandan gelmişti&
-Hadi vakit kaybetmeyelim&
Subay Rıdvan hızlı birşekilde yüzmeye başladı diğer arkadaşları yaralı arkadaşlarını alarak nöbetleşe yüzmeye başladılar..Botun yanında kalan Subay Ramazan ile Subay Hüseyin botta bulunan telsiz sistemini onarmaya calışıyorlardı&
-Çok hasar görmüş kesinlikle çalışmaz&
-Lanet olası bot milyonlarca dolar para verip alıyoruz o bizim canımızı almaya calışıyor..
-Sinirlenme neden devrildi bu bot bende anlamadım&hey suraya bak&
-Ne var orda&
Kayalıkların bulunduğu bölgeden ufuktan bir geminin yaklaştığını gördüler..ufacık görünen gemi yaklaştıkça kocaman bir demir yığını gibi kayalıkların arkasından geçmeye başladı..geminin güvertesi asker doluydu&Yunan savaş gemisi kayalıklardan geçişini tamamladıktan sonra 400 metre kadar sonra yardım botlarından birtanesini suya indirdi&içinde 3 kişi bulunan bot subayların yanına gelmişti&İçlerinde İngilizce bilen bir asker&
(Bu kısımı ben Türkçe yazıyorum)
-Geçmiş olsun buyurun gelin misafirimiz olun&
-Teşekkürler ama buradan ayrılamayız&
-Merak etmeyin bizde demir attık zaten sizin geminiz gelene kadar bizim gemimizde misafir olursunuz&botuda bizim gemiye doğrıu çekip bağlarız batma ihtimali var çünkü&
-Haklısınız gidelim ozaman&
Beraberce bota bindiler Yunan savaş gemisinin güvertesinde onları Geminin komutanı Amiral Yoxın karsıladı&.
-Hoşgeldiniz arkadaşlar geçmiş olsun&
-Saolun ama şuanda bizim karasularımızda bulunuyorsunuz amiral 200metre içeri girdiniz sizden ricam gemiyi kendi tarafınıza çekmeniz..
-Tabiki&.
Arkasını dönerek yanındaki subaya bir şeyler söyledikten sonra &
-Botu bağlıyalımda batmasın&buyurun kamarama geçelim &.
Ngereklinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla