Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-14-2007, 16:49   #4
Kullanıcı Adı
Ngereklinsan
Standart SON VURUŞ ( Gerçek hayattan ogame uyarlanan bir hikaye )
4.Bölüm
Yer:Türkiye Şehir:Ankara

Genel Kurmay başkanlığı koridorlarında koşuşturmacalar başlamıştı&emir erleri üstlerine gelen haberleri iletmek için var güçleriyle çalışıyorlardı&
-Bu nasıl olur o botlara milyonlarca dolar para verdik&Deniz kuvvetleri komutanı oldukça sinirli bir şekilde yanındakilere çıkıştı&
-Bizde anlamadık efendim her şey biranda olup bitmiş&Şuan da 2 Askerimiz yunan savaş gemisinde bulunuyor..Botta gemiye bağlı birşekilde orada&Bölgedeki güvenliği sağladık efendim..o konuda içiniz rahat olsun..Yunan Amiral askerlerimize iyi davranmış yardım etmiştir..
-Teşekkürlerimi iletin amirala..o askerleri buraya getirin..
-Emredersiniz efendim&
Hızla odadan dışarı çıktı Albay Okan..yanına aldığı 6 kişilik birlikle helikopterine binerek Olay bölgesine hareket etti& Aklında Zodyakın nasıl battığı vardı&
-Bu olay prestijimizi etkiler bence&
-Öyle bir şey olacağını zannetmiyorum..Albay Murat oldukça emin bir şekilde cevap vermişti.
-Bu kadar emin nasıl konuşursunki&Batmaz denilen botlarımız batıyor..askerlerimiz Yunanistan gemisi tarafından kurtarılıyor&bu prestij kaybı değilde nedirki&
-Peki aynı durumu onlar yaşasaydı biz onlara yardım etmezmiydik&
-Tabiki ederdik..
-Ozaman ortada prestij kaybı yok karşılıklı yardımlaşma var..hem insan hayatı kurtarmanın prestiji olmaz&
Albay Murat oldukça soğukkanlıydı..bugün aldığı bir haber onu biraz heyecanlandırmıştı&bunu gözlerinden okumak mümkündü&Suudi Arabistandan misafirleri gelecekti ve bir dosya hakkında araştırma yapacaklardı beraberce&Araştırma dosyası eline gelmediği için neyi araştıracaklarını merak ediyordu ama içinden keşke Ankara dışına çıkmadan işi hallederiz diye geçiriyordu..Evli ve 3 çocuk babasıydı..Orduya babasının isteği üzerine katılmış girdiği sınavlardan başarıyla çıkarak bir sürü madalya sahibi bir albaydı bir aksilik olmasa 7 sene sonra orgeneral olacaktı..
Albay Okan ise meslektaşına oranla daha hızlı yaşayan olaylara direk cepheden bakan irdeleme yapmayan bir yapıya sahipti..bu özellikleri belki bir asker için iyi görünmesede onun silah teknikleri konusundaki bilgisi ve çalışmaları Türk Silahlı Kuvvetleri için çok önemliydi&evli değildi beklide evlenmeye vakit bulamamıştı..Albay Murat ile çok sıkı dostlukları vardı hemen hemen her göreve beraber giderlerdi&Suudi Arabistandan gelecek misafirleri beraber ağırlayacakları için biraz canı sıkılmıştı&Çünkü dış görevlerden nefret ediyordu..her zaman Albay Murata
-Biz kendi memleketimizin işlerini bırakıp başkalarının işini yapıyoruz&diye sitem eder dururdu&
Ama hiçbir zaman aldığı işi hakkını vermeden teslim etmezdi..İkisi çok iyi anlaştıkları için Deniz Kuvvetleri Komutanlığında aynı oda içerisinde görevlerini sürdürüyorlardı&Anlamadıkları verilen görevin onlarla ne ilgisi olduğuydu..Çünkü işin içinde tamamiyle polis ve özel kuvvetin bilgi ve uzmanlık alanına giren olaylar vardı..olayların ne olduğunu az çok gelen kişilerden tahmin edebiliyorlardı&bir istihbaratçı geliyorsa bu iş onların uzmanlık alanın dışındaydı ancak verilen görevi sorgulamak gibi bir lüksleri olmadığı için gelsinlerde görelim bakalım ne işiymiş bu diye düşünüyorlardı&bulundukları helikopter İzmir semalarına yaklaşmıştı..aşağıdaki manzara oldukça etkiliydi&
Ngereklinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla