Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı
okullar bitti demek bir basitliktir. bunlar eylülün hazırlıkları haziranın değil kaldı ki öncelikle bazı islami kesimlerden muhaliflik bekliyoruz geçmişte de gördük.
ayrıca başı açık görmemen sevindirici olması gerekmez miydi ? da eksiklik olarak görmeye çalışıyorsun. ve bunlar bilinçlendime ve direniş haklarını öğrenme seminerleridir. önce kendimizi eğitelim kendimizi tamamlayalım. açıkların sırası da gelecek inş.
|
Cümlemi yanlış anladınız sanırım Okullar kamusal alan değilmi? Şeklinde sonrada bitti (ötesi yok) manasında yazdım.
Başörtülü olanlar zaten benimsemiş ki takıyor başörtüsünü.
Direniş hakkı dediğinizde hukuk bilmezlikten başka bişey değil.Düzenlemelerin yapılması gerekiyor bildiride yazdığı şekilde olmaz.Hangi hukukçuya sorarsan sor düzenleme şart.
Eylül hazırlığı dediğiniz şey sanırım öğrencileri başörtülü bir şekilde okula sokmak.Benim görüşüm yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bir çuval inciri berbat etmeyelim.bu dönem yeni anayasa yapılacağını herkez biliyor artık.Şimdi tekrardan şeriat geliyormu küçük çoçuklar kapatılacakmı şeklinde haberler duymak istemiyorum.Siyasetten birazda olsa anlarım yapılacak böyle bir girişim başörtüsü karşıtlarının eline koz verecektir.
Ben samimiyet noktasında hiçbir eksiklerinin olduğunu düşünmüyorum.Sadece önümüzdeki süreçlere zarar vermesinden korkuyorum.
Konu Yıldırım tarafından (07-15-2011 Saat 20:18 ) değiştirilmiştir..
|