Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı
Cümlemi yanlış anladınız sanırım Okullar kamusal alan değilmi? Şeklinde sonrada bitti (ötesi yok) manasında yazdım.
Başörtülü olanlar zaten benimsemiş ki takıyor başörtüsünü.
Direniş hakkı dediğinizde hukuk bilmezlikten başka bişey değil.Düzenlemelerin yapılması gerekiyor bildiride yazdığı şekilde olmaz.Hangi hukukçuya sorarsan sor düzenleme şart.
Eylül hazırlığı dediğiniz şey sanırım öğrencileri başörtülü bir şekilde okula sokmak.Benim görüşüm yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bir çuval inciri berbat etmeyelim.bu dönem yeni anayasa yapılacağını herkez biliyor artık.Şimdi tekrardan şeriat geliyormu küçük çoçuklar kapatılacakmı şeklinde haberler duymak istemiyorum.Siyasetten birazda olsa anlarım yapılacak böyle bir girişim başörtüsü karşıtlarının eline koz verecektir.
Ben samimiyet noktasında hiçbir eksiklerinin olduğunu düşünmüyorum.Sadece önümüzdeki süreçlere zarar vermesinden korkuyorum.
|
hiç alakası yoktur.
evet eylül de Allah kısmet ederse aynen öyle olacaktır. birilerinin bu ilk okuldur düzenleme yapmaya gerek yoktur demelerine izin verilmeyecektir ve orda da bir sorun olduğu bazılarının gözüne sokulacaktır.
evet hukuk tanımazlıktır ve o hukuku tanımıyoruz Allah hükmü varken. Anayasa bahene edilip karşı çıkılmasınındda hiç bir mantığı olamaz dünyanın her yerinde bir yasa değişikliği istendiğinde gösteriler eylemler protestolar yapılıyor. buda yasayı değiştirmek isteyenlerin elinde koz oluyor. tükiyede neden ters işliyor aman ses etmeyin zalimler duymasın. sesimizi kaldıracaz nerden kopuyorsa kopsun. karşıtların eline koz verilecekmiş asıl değiştirmek isteyenlerin eline koz verilecektir. Niyetleri varsa tabiki. biz sadece üni değil her alanda tesettürün serbest olmasından yanayız. ve bunun mucadelesini de vereceğiz inş.
ülkemizin müslümanları hala ezilmişlik psikolojisiden kurtulmadılar aman zalinmler hak istediğimizi duymasınlar nasıl bir hak arama ise artık. ( belki 50 yıl sonra çözme hayalleri vardır ) bilmiyorum ama biz bu yasa döneminde çözülsün istiyoruz ve böyle bir istek böyle bir talep olduğunu türkiyeye duyuracağız inş.
Konu Ammar tarafından (07-15-2011 Saat 20:26 ) değiştirilmiştir..
|