Alıntı:
rizzelli Nickli Üyeden Alıntı
AK Parti değil miydi MHP ile mecliste başörtü yasağını kaldırmışlardı.sonra Danıştay dan geri döndü.ve hatta AK Parti nin kapatılma davasında bunu koz olarak kullanmıştı yargıtay başsavcısı.
bu meseleyi halledecek tek merci hükümettir.
bazı ünilerde bile başörtülüleri almıyorlar diye hala haber geliyor.
kamusal alanda lisede daha bu sıkıntıya el atılamamışken ilk okulda başörtülü göndereceğiz çocuklarımızı,onların gözlerine sokacağız,anayasa falan dinlemeyiz...
ya şu grevsin yazdığına bakar mısın arkadaş.kendi beyanıyla AK partiye oy vermemiş birisinin hükümetin başörtü konusunda atacağı adımları baltalarmıyız diye bir tedirginliği olamaz tabii ki.
arkadaşlar açıklama yapıyor güzel güzel.müslumanlar pısırık olmuş da,ezik olmuş da.
AK Parti nin çizgisinde sizin bu şovenist bağırışların yeri yok.9 yılda ülke nereden nereye geldi.
inş hükümetimiz bu dönemde bu sıkıntıları anayasa ile kökten hallederde bunların koz olarak kullandığı şeyleri elinden teker teker alır insanlığa islam a daha hayırlı hizmetler yaparlar.
|
buda sizin düşünceniz... nerden nereye dediğiniz islami yaşamaya çalışanlar için milim ilerleme yok hep sizin gibiler çıkar ama haa dokunmayın. yoksa koz olur zalimler de evet evet koz olur der koz olarak kullan. ve şuda var bunu ilk koz olarak kullanan "cihan haber ajansı" olmuştur. laik kemalist medyada değil.( demekki bazı şeylerin olmasını istemiyorlar. Ak parti hesabına gelmeyen konularda nasıl kaplan kesiliyor koz moz dinlemiyor. baş eğmeyiz diyor. sizin gibiler çıkmazsa ve islami medya evet kardeşim bir hak talebi var derse hiç kimsenin eline koz geçmez. yani bunun basit olanı sizin gibi düşünenler zalimlerin eline koz veriyor.
ayrıca diyorsunuz ki MHP AKP yapmaya çalıştı olmadı. hemde 411 miletvekili olarak değil mi ? bide diyorsun bunu çözecek olan hükümettir. bende inandım. 411 milletvekili olarak yapamamış işte o zaman sıra halktadır. kendini kurtarmak için islami özgürlükler için tek adım atmış değil. başörtüsünden tutun kuran öğrenimi için yaş sınırına, yaş sınırından tutun örgütlenme ve bir araya gelme haklarına kadar hala bir evde toplananlar suçlu olarak tutuklanabiliyor. şimdi diyeceksiniz üniversitede başörtüsü serbest şimdi öyle ama bunun için hiç bir düzenleme yok. diğer ses çıkarılmayan konularda böyle. Ak Parti ebedi değildir. yarın o olmayacak yerine geçecek olanlar keyfine baksa ne olacak. birileri kendi rahatlarını islamın rahatına tercih ediyorlar. yeter ki ak parti rahat olsun. ak parti'nin hiç birşeyi beni ilgilendirmiyor. yavuz demişti ya devlet bana hizmet bir ütü bir şofben bir küllük gibi birşeydir diye evet partilerde aynen öyle Ak Partide öyle. yollar yapılmış bazıları için rafah yükselmiş beni ilgilendirmez. eğer her şey ekonomik koşularla hal edilmiş olsaydı. Şuan Türkiye bu kadar sorunla boğuşmazdı demek ki insanların başka ihtiyaçları da var.
ayrıca neden ak partiye oy vermediğimi de açıklamıştım. istersen onuda yaz. ve oy vermek benim keyfimdir hiç kimseyi ilgilendirmez. böyle giderse gelecek seçimlerde vermeyeceğim.
biz elimizden geleni yapacağız. sizde 28 şubatta ki gibi direnen ve hakkını isteyen müslümanlara muhalefet etmeye devam ediniz. kaldı bu Ak parti meselesi de değil 28 şubatta o kadar zülümler yapılırken de sizin gibiler aynı mantıkla hareket ediyordu. ama ses etmeyin zalimler duymasın. " hatta Erbakan hocaya " ülkeyi geriyorsun istifa et " çağrıları bile yapılmıştı. bazı islami kesimlerce. Erdoğan yeri geliyor Erbakan'ın 10 katı ülkeyi gerecek şeyler yapıyor. ( ben burada başbakanın haksız olduğunu söylemiyorum. haklıdır. ama bizim öyle bir muhalefetimiz var ki her şeyden gerginlik çıkarıyor bizim her şeyden istifa edeceğimiz. uslu uslu oturacağımız anlamına gelmez.) neden o çağrılar yapılmadı yoksa menfaatten mi ?
sana da bir tavsiye " cihan'a" git bu kozu laikler kullanmadan tekrar kullansınlar. sonuçta kullanılacak. kardeşlerimizi her dönem nasıl provaktör ilan ettiklerini bizden çok daha iyi biliyorsunuz.
yine soruyorum ??
dünyanın her yerinde bir yasa değişikliği istendiğinde gösteriler eylemler protestolar yapılıyor. buda yasayı değiştirmek isteyenlerin elinde koz oluyor.
Tükiyede neden ters işliyor ?
neden hak talepleri özellikle müslümanlar için provakatörlük oluyor ?
yoksa bazılarının hesapları mı alt üst oluyor ?
ZALİMLERDEN ÖNCE BU KADAR KESSİN KARŞI ÇIKILMASININ NEDENİ NEDİR ?
Konu Ammar tarafından (07-16-2011 Saat 13:43 ) değiştirilmiştir..
|