|
En Aktif Üye: Akıncı, Hüdaverdi, Azap, Blur, Hüdavendigar, Tarantula, Terennüm, Grevs, cartman, Beldei Tayyibe, ibocan, Ak_Kelebek, Bur-AK
En Yardımsever Üye: Yalçın Karaca
En Ciddi Üye: Eşref, Ottoman, Haarp
En Çok Rastladığınız Üye: Aktifte adı geçenler
En Fanatik Üye: Cevher, Bilal Baştan, Hüdavendigar
En Tatlı Başbelası üye: Reyyan, Ay yıldız
En Geveze Üye: Geveze üyemiz şu ara çok bariz yok da, erkekler bir araya gelince geveze sayısı da artıyor tabi 
En Karizmatik Üye: Ay yıldız, Akıncı, Cihan Şümul, Depare, Feride, Seyyah, Y.Karaca, Ak_Kelebek
En Kibar Üye: Terennüm, Feride, Gönülden, Reyyan, Eşref, Ahmet Yasin, Sevban, Seyyah, Duygu
En Komik Üye: Hüdaverdi-idi bir zamanlar. Tekrar eski neşesinin yerine gelmesini diliyorum.
Şimdi onun yerini akıncı almış herhalde
En Daimi Üye: Seyyah, Tarantula, Feride, BlueMoon, Bilal Baştan, El Emin, unnamed, Epivates, Enfal, Cevher, Depare, Ezel, Furkan, Lahuti, Mavera, Ottoman
En Paylaşımcı Üye: Aktif de yazılanlar..
En Sevilen Üye: Ay yıldız, Akıncı, Epivates, Seyyah, Haarp, Reyyan
En Sinirli Üye: Blur, Haarp Cevher, Tarantula, akkobalı akkurt
En Heyecanlı üye: Tarantula, Lahuti, El Emin, Serdary, Furkan, BlueMoon
En Sabırlı Üye: Yalçın Karaca
En Şair Üye: Mustafa Cilasun abi bir de canım kardeşim ak sevda
En iyi İmza: Genelde Seyyah'ın imzalarını beğenirim..
En iyi Kullanıcı Adı: Akıncı, Ay yıldız, Seyyah
En Efendi Üye: saliha, reyyan, ay yıldız, hüma Ahmet yasin, ak sevda, Bilal Baştan, depare, Enfal, Feride, Haarp, mErvE.G , Ottoman, serdary, sevban, yetkin, Bur-AK
En Muhalefet üye: Elimizde şuan en muhalif Cihan Şümul abla var.O da ne kadar muhalif olursa artık
En Bilimsel üye: Ottoman, Eşref
En Entellektüel üye: Eşref, grevs, ay yıldız, Enfal
En Tekrarcı üye: akkobalı, tyh
En Milliyetçi üye: Eşref, Hüdaverdi
En Özgürlükçü üye: Ay yıldız, Haarp, Cevher, depare, mavera, hüdaverdi, furkan, akıncı, Seyyah
En iyi Yorum yapan Üye: Seyyah, Akıncı, Mavera
En Kendine güvenen Üye: Özgürlükçü'de adı gecenler..
En Yeteneğini yansıtan üye: ak sevda
...
Unuttuklarım illa ki olacaktır. Epey zamandır en listesi yapmıyordum çünkü. Bu en listesi sadece bu ay'a mahsustur. Genelde sadece bu ay için değil, genel izlenimlerimle bir en listesi yapardım.Bu kez sadece bu ay'a özgü bir en hazırladım.
Hayırlısı bakalım (:
Mavera abi bugün günlerden pazar 
Konu ALmi´ tarafından (07-18-2011 Saat 02:00 ) değiştirilmiştir..
|