Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-18-2011, 01:55   #11
Kullanıcı Adı
ALmi´
En Aktif Üye: Akıncı, Hüdaverdi, Azap, Blur, Hüdavendigar, Tarantula, Terennüm, Grevs, cartman, Beldei Tayyibe, ibocan, Ak_Kelebek, Bur-AK

En Yardımsever Üye: Yalçın Karaca

En Ciddi Üye: Eşref, Ottoman, Haarp

En Çok Rastladığınız Üye: Aktifte adı geçenler

En Fanatik Üye: Cevher, Bilal Baştan, Hüdavendigar

En Tatlı Başbelası üye: Reyyan, Ay yıldız

En Geveze Üye: Geveze üyemiz şu ara çok bariz yok da, erkekler bir araya gelince geveze sayısı da artıyor tabi

En Karizmatik Üye: Ay yıldız, Akıncı, Cihan Şümul, Depare, Feride, Seyyah, Y.Karaca, Ak_Kelebek

En Kibar Üye: Terennüm, Feride, Gönülden, Reyyan, Eşref, Ahmet Yasin, Sevban, Seyyah, Duygu

En Komik Üye: Hüdaverdi-idi bir zamanlar. Tekrar eski neşesinin yerine gelmesini diliyorum.

Şimdi onun yerini akıncı almış herhalde

En Daimi Üye: Seyyah, Tarantula, Feride, BlueMoon, Bilal Baştan, El Emin, unnamed, Epivates, Enfal, Cevher, Depare, Ezel, Furkan, Lahuti, Mavera, Ottoman

En Paylaşımcı Üye: Aktif de yazılanlar..

En Sevilen Üye: Ay yıldız, Akıncı, Epivates, Seyyah, Haarp, Reyyan

En Sinirli Üye: Blur, Haarp Cevher, Tarantula, akkobalı akkurt

En Heyecanlı üye: Tarantula, Lahuti, El Emin, Serdary, Furkan, BlueMoon

En Sabırlı Üye: Yalçın Karaca

En Şair Üye: Mustafa Cilasun abi bir de canım kardeşim ak sevda

En iyi İmza: Genelde Seyyah'ın imzalarını beğenirim..

En iyi Kullanıcı Adı: Akıncı, Ay yıldız, Seyyah

En Efendi Üye: saliha, reyyan, ay yıldız, hüma Ahmet yasin, ak sevda, Bilal Baştan, depare, Enfal, Feride, Haarp, mErvE.G , Ottoman, serdary, sevban, yetkin, Bur-AK

En Muhalefet üye: Elimizde şuan en muhalif Cihan Şümul abla var.O da ne kadar muhalif olursa artık

En Bilimsel üye: Ottoman, Eşref

En Entellektüel üye: Eşref, grevs, ay yıldız, Enfal

En Tekrarcı üye: akkobalı, tyh

En Milliyetçi üye: Eşref, Hüdaverdi

En Özgürlükçü üye: Ay yıldız, Haarp, Cevher, depare, mavera, hüdaverdi, furkan, akıncı, Seyyah

En iyi Yorum yapan Üye: Seyyah, Akıncı, Mavera

En Kendine güvenen Üye: Özgürlükçü'de adı gecenler..

En Yeteneğini yansıtan üye: ak sevda

...

Unuttuklarım illa ki olacaktır. Epey zamandır en listesi yapmıyordum çünkü. Bu en listesi sadece bu ay'a mahsustur. Genelde sadece bu ay için değil, genel izlenimlerimle bir en listesi yapardım.Bu kez sadece bu ay'a özgü bir en hazırladım.
Hayırlısı bakalım (:
Mavera abi bugün günlerden pazar

Konu ALmi´ tarafından (07-18-2011 Saat 02:00 ) değiştirilmiştir..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır