Ben kendisini sadece medyadan biliyorum. O yüzden hata ihtimalim az değildir ama alışılmış karizmatik lider çocuklarından birisi değil gibi geliyor bana. Merhum Erbakan'dan birçok şey alabilmiş ve kontrollü bir canlılık getirebilir siyasete diye düşünüyorum.
Mustafa Kamalak'ı daha da az biliyorum. Çok düzgün birisine benziyor ama bence elli kere seçime girse, birinde bile yüzde ikiyi geçemez. Tabii bu benim fikrimdir, dalga veya alay değil yani. Bir de yüzde biri az farkla geçen bir partinin başkanı olarak milletin kendilerine meclis dışı muhalefet görevi verdğini söylemesi çok garip geldi bana. Tamam, az oy alabilir. Hatta radikal bir çizgide yüzde biri bile bulamayabilir ama rakamları o şekilde yorumlamak nasıl bir anlayıştır?
Her fırsatta Fatih Sultan Mehmet'e atıf yapan bazılarının, en önemli özelliklerinden birisi gençliğinde büyük başarılar yakalamak olan o padişahın ismini taşıyan Fatih Erbakan'a gençliğinden dolayı karşı çıkmaları da ibret midir acaba?
Yine de ülkemize, milletimize, din kardeşlerimize ve bütün iyi insanlara hayırlara vesile olsun...
|