Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-21-2011, 01:32   #8
Kullanıcı Adı
Blur
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

uhahaha

böyle kovuyorlar
Dostum bunların yaptığı Ülkücülük falan değil.. Ülkemize , Ülkücülük kavramını getiren de zaten atsız falan değil..

Ülkücülüğün tanımını ailemin içerisinden birisinden hep duymuşumdur cümlesi hep şöyle başlar ; Bakma şu an ki , Ülkücü geçinenlere esas Ülkücü ; " İslam’ı hayat nizamı olarak seçen, bu nizamı tavizsiz bir şekilde yaşamaya çalışandır. "

Benim milliyetçilik anlayışım , Ülkücülük gömleğini yansıtmam bundan ileri gelir..

Atsız'ın şu yazısınada hep gülmüşümdür işte oğluna yazdığı o meşhur vasiyeti :D

bugün tam bir buçuk yaşındasın. vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. öğütlerimi tut, iyi bir türk ol.
komunizm bize düşman bir meslektir. bunu iyi belle. yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. ruslar, çinliler, acemler, yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.
bulgarlar, almanlar, italyanlar, ingilizler, fransızlar, araplar, sırplar, hırvatlar, ispanyollar, portekizliler, romenler yeni düşmanlarımızdır.
japonlar, afganlılar ve amerikalılar yarınki düşmanlarımızdır.
ermeniler, kürtler, çerkezler, abazalar, boşnaklar, arnavutlar, pomaklar, lazlar, lezgiler, gürcüler, çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır.
bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı.
tanrı yardımcın olsun!
Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla