Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-23-2011, 03:48   #3
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sorunda tam o son cümlende islamci kürtler!.. isin icine irk giriyorsa ben yokum kardesim hani biz ümmetciydik o halde neden bu kürt, türk muhabbeti..
beni sevinderen nokta ise hizbullahin yer altindan cikip, yer üstünde yer almasidir ve elini kandan cekmesidir o halde eli kanda olmadigi sürece her türlü aykiri, asii görüsü savunabilir ve eylemini yapabilir belki bunlari destelememe ama bunlar yapma özgürlügünü sonuna kadar desteklerim..
birde olayin sürü psikolojisi durumu varki onuda cemaatlerin yapisi diye baska bir baslik altinda aciklayabiliriz..
Furkan'ın islamcı kürtlerden kastı ırkçılık olduğunu sanmıyorum çoğunluk kürt kardeşlerimizden olduğu için o ifadeyi kullanmış olabilir. ırkçılıkla işi olmadığını Türkiyede herkes bilir.

Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende sayilara, rakamlara takilmam cok olmak hak demek degildir Hz. Nuha inanlar azinlikdaydi hatta kendi oglu bile inanmamisti ama o hakdi..
sana göre cok önemli olabilir bana görede etkisiz eleman olabilir bu bakis acisidir ama sunuda acik yüreklilikle söyleyebilirim son 3-4 yildir mustazaf der cok büyük hareket getirdi, yeni bir bakis acisi getirdi bir nevi sivil uyanis getirdi evet bazi noktalarini tasvip etmem, asiri bulurum, samimi bulmam ayri dava ama kendilerine göre hak olani, dogru bildiklerini cesursa söylediler mi, birileri gibi devlete yaranma derdine girmediler, birileri gibi cevir, kazi, yansin siyaseti yapmadilar takdir ederim ama tasvip etmedigim cok nokta var oda ayri bir konudur..
değerli kardeşim katılmadığınız noktalar mutlaka olacaktır. benim kende bazen katılmadığım noktalar olabiliyor.

aynı şekilde Ak Partide tasfip etmediğim çok yönü olmasına rağmen severiz ve takdir ettiğimiz çok yönüde var.

ama hakkın teslim edilmesi imandandır.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla