Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-25-2011, 15:06   #7
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Öldürün demiyor,başka bir şey diyor da söylemeyim hacı
Şuan bunlar hak peşinde değil,zaten insanlar tüm hakka sahip,bunların peşinde olduğu şey tahrik.
Tahrik edip iyice çatışma ortamı sağlamak.istedikleri kurdistan olsa ziktir çekilir yollanır ırakın kuzeyine,gitsinler mahmur kampı mıdır nedir kerhane kampında yetişsinler,erbilde sıra geceleri yapsınlar,kandilin zirvesinde ovaya bakarak sevişsinler bizi ilgilendirmez.
Ülkemizde tamamen çatışma ortamı peşinde bunlar.
''Hakkımız yok eziliyoruz rahat hareket edemiyoruz'' dedikleri an derler ****** çocuğu üstündeki elbiseylemi ananın şeyinden çıktın *** kurusu'' denir,kafasına sıkılır ama malesef kafaya sıkmak yok günümüzde keşke olsa.
Ankarayı salladım istanbulun göbeğinde istiklal caddesinde bile rahatça havlayabiliyorlarsa,yürüyebiliyorlarsa,pankart açabiliyorlarsa,hangi haktan söz ediyor bunlar ?
İşim azıtma seviyesindeler,hani kimi ergenler vardır rahatlamak için annesinin sütyenini kilodunu koklarlar işi pislik aşağılık tarafından zevkini sürdürür,bunlarda böyle işte.Bir basın mensubu da delikanlılık gösterip gorozlanamıyor bunlara,''efendim efendim'' diyip duruyorlar bir tek masa altı yapmadıkları kalmıyor.Lan yapma haberini itlerin yavşak.Aldığı maaşı nasıl yiyor bunlar merak ediyorum haramdır ziyandır.