Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-25-2011, 18:58   #70
Kullanıcı Adı
mErvE.G.
bu konuda yazılan haberlerin hepsini okumadım fakat başlık dahi itici geldiğini söylemeden geçemeyecğim bu konuda sizi kızdıracağım kesin yaptığınız yorumlara bakarak..terennüm üstadın ve burak ın söylediklerine katılıyorum ilaveten bugün böyle bir seferberlik ilan ederek ne derece faydalı olunur bilemiyorum.. haydi kızlar başörtülü okula ifadeside bir okadar antipatik.(şahsımın başı açık olması veya kapalı olması görüşümü değiştirmeyecektir) birçok kapalı arkadaşımla çok defa konuşmusuzdur.bugün yıllardır uygulanan saçma sapan yasakların son noktasına gelinmişken çıkan haberlerle onları tekrar takrar sıkıntıya sokmakta haksızlıktır.. bir günde herşeyin değişebileceğini bu hükümet öğrendik gördük kampüse girerken kapalı kardeşlerimizin otobüsün içinde güvenlik görevlisinin başında bekleyerek başını aç! deyip açmasını bekleyene kadar beklediği bir zamandan refrandumun hemen sonrasında bıçak gibi kesilen bu uygulamayı ne kadar sevinçle karşıladığımızı da unutamam ) bazı aşamalara hiç kolay gelinmedi takdir edrsiniz.. nacizane görüşümdür her görüşe saygı duyulacak diye birşey yoktur..
mErvE.G. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla