Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-25-2011, 20:02   #72
Kullanıcı Adı
mErvE.G.
yok hayır beni kızdırmadınız fakat genelleme yapmassanız sevinirim sempatizan kelimesi hiç hoşuma gitmedi söylemeliyim..ayrıca yine genelleme yapmazsanız sevinirim çünkü mücadele verdilermi ki diyorsunuz bir kişide olsa bunu kabul edemem. var öyleki birçok dersten kalmayı göze alıp sözümona çağdaş bence bir okadar çağdışı görüşlü hocaların dersine kapalı giremeyeceği için girmeyi reddeden dönem uzatmayı göze alan arkadaşlarım var ben onların mücadelesiyle gurur duyuyorum bu nası bir fedakarlıktır diye imrenmiyor değilim.sizin yanlış yolda olduğunuzu söyleyecek kadar tuhaf değilm yanlış uygulama olduğunu söyleyebilirm sadece..bazı kesimin yanlış yaptığını söylüyorsunuz(büyük notunuz) fakat ben sizin kadaar kesin konuşamam gülen cemaatini sevmeyebilirsiniz herkes cemaat mensubu olacak diye birşey yok zaten fakat neden bu uygulamaya zarar verdiklerini düşünüyorsunuz anlamış değilim..herşeyi görmezden gelmek gibi kötü alışkanlıgım yoktur heryerde hoş ve nahoş olan şeyler vardır ben hoş olanları görüyorum diğerleri için bu gönüllü insanların hakkını da yiyemem bu knudada görüşüm budur..
mErvE.G. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla