Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-25-2011, 21:22   #73
Kullanıcı Adı
Ammar
ben sıradan insanlardan bahsetmiyorum ben Gülen cemaatinin Haber ajansından bahsediyorum " CİHAN "

ben genelleme yapmıyorum gördüğüm geneli söylüyorum ayrıca şimdiye kadar gülen seveni olupta böyle konularda olumlu insan görmedim yüzde 10'u da hani belki kısmet olurda karşılaşırız diye söyledim yoksa karşılaştığım yüzde 100.

ayrıca sizin bahsettiğiniz mucadele eden bacılarımız büyük ihtimal 1 yıl veya daha azdır. 2 yıllık bile değil. çünkü her kes zorunsuz okulla girip başını açıyordu. ilk öğretimde benim kardeşim mucadele edince yanlış provakatör ama ünideki bacılarımız mucadele edince imren duy bu tezatlıktır. biz her alanda o mucadeleden yanayız. her zaman her gün vakti ve zamanıdır. zalimler ne der diye düşünmeyiz. Allah ne der deriz. ayrıca müminler o insanlar ki kınayıcının kınamasından korkmazlar.

neden g. cematinin zarar verdiğimi düşünmeme gelince bakınız cihan'ın provakatör haberine. ayrıca bu konu başlığı altında itiraz edenlerin de çoğunluğu gülen cemaatine gönül vermiş kardeşlerdir. destek verenide hatırlamıyorum.bu mucadeleyi veren kardeşlerimiz peşinen suçlu ilan edildi bile. hemde kardeş dediklerimiz tarafından.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla