kardeşim duyun bu ne tezat diyorsun fakat bu dönemlere gelirken hangi cenderelerden geçirildik hepimiz bilyoruz insanlar büyük lokmaları kolay sindiremezler çok çiğnemek gerekir..sabıretmek gerekir.. şimdi CİHAN medya dan bahsediyorsunuz sizce feveryan yaratan camia bu gazeteyi okuyormuki de bundan etkilensinler bundan evvela tonlarca saçma haberle dolu gazete var ki bu kesimin okuduğu çığırtkanlık yapan gazeteler zaten bellidir başka bişeyde okumazlar. fakat öyle bir ortam varki en küçük kıvılcımdan topunu yakmaya hazır bekleyen grup ve buna diremeye çalışan istikrar ı devam ettirmeye çalışan bir hükümet bu gün ilk öğretimdeki kapalı çocuğun duygularıyla lisans taki gencin ki aynı değildir ki ben aynı tutayım tezat görebilrsiniz ama hergün başını açıp kapatmak hiçte kolay değil diye düşünüyorum kocaman bir insan için herkesin gözü önünde.. ama ne olacak elbette ki yola devam edilecek bu gün meydan kimlere kalmış görüyoruz.. elbet bu tutanaklar çıkacak zorlamayın fazla diyen mi diyim, bu zihniyet değişmez sizin gibiler oldukça diyene kadar,tabi dinleriz saygıyla onları ama bizde söyleyeceğimiz söyleriz.. bazıları vardıkı ikna odalarının temsilcilerinin umarım son kalıntılarıdır.. niye diyor namaza gideceğini söyleyebiliyor herkes ulu orta din dediğin gizli yaşanır!ama bunlarda türkiyede vatandaş nihayetinde..son olarak endişe üzerine hiç bişe inşa edilemez diye düşünüyorum.. bilmem size göre doğru veya yanlış..
|