Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-25-2011, 23:51   #79
Kullanıcı Adı
Ammar
ha anladım işin kısacası sakın ola islami bi tek urzu istek ve talebimiz olması yeter ki istikrar olsun değil mi ? hiç kusura bakmayın biz öyle demiyoruz isteyen desin ! ben inancımı insanca ve müslümanca yaşamadıktan sonra yerim o istikrarı.

sizin hangi camiadan bahsettiğinizi pek kestiremedim mesajınız bana çok karışık geldi. ama cihanın haberi karetl medyasına da ilham oldu haftalarca o kardeşlerimizi provakatör diye ekranlardan düşürmediler. çıkmış kimseyi etkilemez diyorsunuz.
buyrun cihanın eseri. gerçi bekledikleri olmadı. Allah yardım daha çok yardım etti.

buyrun ecenur 100'e yakın hatta belki 100 den fazla tutanağı var. cinah onu provakator ilan ederken de 100'e yakın tutanağı vardı. 2009 dan beri. cina ne zaman haber yaptı birden bire çıktılar dedin onuda siz araştırın bir zahmet.
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

sonrada bi kesim var diyorlar önce kendileri bi sussun da sıra o gruba gelsin.

biz ibadetimizin her alanda serbest olmasını istiyoruz diyoruz karşı çıkıyorsunuz.zamanı değilmiş bilmem neymiş. bide her gün giymekten çıkarmaktan bahsediyorsunuz. sanki benim yüzümden olmuş gibi.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla