Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-29-2011, 23:41   #28
Kullanıcı Adı
bekçi
Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hizbullah'ın isminin hiçbiryerde geçmediği konusunda yanılıyorsun.
Ergenekon iddianamelerinin hepsinde Hizbullah onlarca defa tekrar ediliyor hatta savcıların HİZBULLAH başlıklı özel değerlendirmeleri bile yer alıyor.Hizbullah'ta ve Ergekonda yakalanan bombaların kafile numaraları örtüştüğu durumlarda var.Ben Ergenekon iddianamelerinin hepsini okudum ve zamanında burada çok şeyler paylaştım.Sana cevap yazmadan öncede arşivimden tekrar teyit ettim.
Ergenekon iddianamelerini internetten çok kolay bulabilirsin.Hatta ergekon bölümüde sabit konularda bunları zamanında paylaşmışız.Bir göz atsan iyi olacaktır.
ifadelerle birlikte daha sonraları sokuşturuldu ve bu konu ile ilgli tek hizbullah elemanı sorgulanmamıştır.

adımız gibi hatırlıyoruz elde malzeme olmadığı için gülen medyası haftalarca sadece ajandadaki "hizb." harfleriden sanaryolar üretiyordu.

Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Perincek Fethullah Gülen'i işin içine katarak cemaat düşmanlarından destek almayı planlıyor kaldıki bunu başarıyorda bizim forumda Perincek'i adam yerene koymayacak kişiler Perinçek'in doğru söyleme ihtimalini değerlendiriliyor.
Ergenekon davasını yakından takip eden varsa bu duruşmalarda uyguladıkları ucuz numaralardan biri olduğunu zaten biliyordur.

Gülene gelince oyun hile daravere düşmanlık.

hizbullaha gelince can ciğer değil mi ?

buyrun mehmet göktaş hocamız ne diyor bu konuda

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
bekçi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla