Konu
:
Fethullah Gülen İşçi Partisine 5 Milyon Dolar Verecekti
Tekil Mesaj gösterimi
07-30-2011, 00:45
#
17
Kullanıcı Adı
bekçi
Alıntı:
bur-AK
Nickli Üyeden Alıntı
Güzel kardeşim bilmiyorsan konuşmayacaksın.Ben iddianamelerin hepsini okudum diyorum.Sende okumalısın demiyorum.Sadece iddianameleri indir ve ctrl-f yap sonra hizbullah kelimelerini arattır.Kardeşim her şeyede bir cevabınız var.İfadelerle birlikte sokuşturulmuş her şeyide biliyorsun maşallah okumamışsın etmemişşin konuşuyorsun ayıp yani.
Gel bak senini için hazırladım bu konuya buradan devam edelim.Ama önce iddianamedeki hizbullah bölümünü oku bulamıyorsan ergekon bölümünde sabit konuda var oradan indir.
http://www.akpartiforum.com/hizbullah-baglantisi-ergenekon-iddianamesinde-p923298.html#post923298
bunların hepsini okumuşum. niye idaneme diyorsunuz. 2000'e doğru dergisi idaaları deyin yeter.
doğu perinçekin 2000'e doğru dergisinden alıntıları bu başlık altında paylaşmak biraz ayıp olmamış mı ? gülen hakındaki idaalar başlığı altında ama olsun güzel bir link. bazılarının hizbulah için nasıl özel çaba harcayıp güzel arşiv yaptığının ve ileride bakın haberleriniz burda diyeceğimiz güzel bir link.
cevapları burada
B–ERGENEKON SORUŞTURMASI KAPSAMINDA ATILAN İFTİRA VE KARALAMA FAALİYETLERİ
1–Tuncay Güney’in Halit Güngen İçin Söyledikleri
2–Veli Küçük’ün Hizbullah’ı kurduğu iftirası
3–Tuncay Güney’in, Hizbullah Cemaati’nin Kuruluşunu Teoman Koman’a Bağlama iftirası
Tuncay Güney’in, Hizbullah Cemaati’nin Kuruluşunu Teoman Koman’a Bağlama iftirası-2
4–Teoman Koman’ın bazı sözleri etrafında çıkarılan yaygara ve iftiralar
5– Faruk CÖMERT’in sözleri etrafındaki iftiralar
Faruk CÖMERT’in sözleri etrafındaki iftiralar-2
Faruk CÖMERT’in sözleri etrafındaki iftiralar-3
6–TBMM Fail–i Meçhul Cinayetleri Araştırma Komisyonu Raporlarında Şekillenen İftiralar
TBMM Fail–i Meçhul Cinayetleri Araştırma Komisyonu Raporlarında Şekillenen İftiralar-2
7– Bülent Orakoğlu Kaynaklı İftiralar
Bülent Orakoğlu Kaynaklı İftiralar-2
Bülent Orakoğlu Kaynaklı İftiralar-3
8– Gizli tanık Ahmet ya da Asıl Adıyla A.Aziz Tunç Kaynaklı İftiralar
Gizli tanık Ahmet ya da Asıl Adıyla A.Aziz Tunç Kaynaklı İftiralar-2
Hizbullah Cemaati’ni Ergenekon’la İlişkilendirme Çabalarına İlişkin Bir Değerlendirme
Diğer idaaalar
hizbullah cemaatinin idaalara cevapları 1
hizbullah cemaatinin idaalara cevapları 2
hizbullah cemaatinin idaalara cevapları 3
hizbullah cemaatinin idaalara cevapları 4
hizbullah cemaatinin idaalara cevapları 5
hizbullah cemaatinin idaalara cevapları 6
hizbullah cemaatinin idaalara cevapları 7
hizbullah cemaatinin idaalara cevapları 8
Konu bekçi tarafından (07-30-2011 Saat
02:32
) değiştirilmiştir..