Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-30-2011, 15:42   #21
Kullanıcı Adı
bekçi
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
grevs bütün herseyi dört dörtlük yaptikda dansimiz kaldi .. üstadim sen olaya islam cumhuriyeti yönünden bakiyorsun ama türkiye islam cumhuriyeti degilki hatta bazi islami gruplara göre ehli küfür..
birde ak parti islami bir parti degilki muhafazakar demokrat bir parti o halde kadin milletvekillerinide tartisalim, o zaman diyanet islerini tartisalim..
ak partiye oy verenler arasinda dinsizide var, gayrimüslimide var, asiri dindarida var yani var oglu var bu haldeyken ak parti ne yapsa birilerinin elestirisine mazhar oluyor yani yok bunun orta yolu..

grevs merak ediyorum sen aksama kadar evdemi oturuyorsun mazallah disarisi küfür saciyor yani hic dans etmiyormusun, hic sarki dinlemiyormusun, hic kizlarla konusmuyormusun, hic dügüne gitmiyormusun..
ayrıca biz müslümanlardan bahsediyoruz gayri müslimlerden değil. akparti bir kurumdur rejime uymak zorundadır. ama insanlar ak partiyer uyup caiz olmayanları yapmak zorunda değil. o zaman müslümanlar komünist bir parti kursun herşey caiz olsun ne güzel değil. islami devlette yaşamıyor olmamız dikkat etmeyeceğimiz anlamına gelmez. yada caiz göreceğimiz.

düğünlere giyorum haremlik selamlık var. okula gidiyorum luzumsuz kızlarla konuşmuyorum. hiç karma oynamadım. şarkı dinlemiyorum ilahi ve ezgiler neyime yetmiyor ki.
bekçi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla