Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-30-2011, 23:18   #44
Kullanıcı Adı
mazlum mizgin
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet farkindayim ben konuyla alakali degil arkadasin yorumuna binaen o cevabi yazdim..
ama ben yinede ak parti hükümetinin bilerek böyle bir yaptirimda bulunacagina inanmiyorum bu belki diyarbakir cezaveinin güvenlik gerekcesiyle aldigi bir karardir yani bu konuda net bilgi verilirse bizde ona göre yorum yapalim ve ortada bir haksizlik varsa hep beraber kinayalim..
Seçimlerden sonra herkesten helallik isteyen Başbakan Tayyip Erdoğan, bu insanların hakkını helal edip etmemesini önemsemiyor mu?

Sevk edilen edilecek olan mahkûmların ailelerinin mazlumiyetini bilmiyor mu? Maddi sıkıntı çektiklerini, aile fertlerinin bazılarının hasta, felçli, özürlü, sakat olduğundan bihaber mi?

Yıllardır baba hasreti çeken nazeninlerden, eş hasreti çeken fedakârlardan, oğul hasreti çeken yıkılmaz çınarlardan haberi yok mu?

Sanıyorum ki, Başbakan ve bölge milletvekilleri bunların hiçbirinden habersiz değiller! Bu ailelerin mazlumiyetini ve çektikleri sıkıntıları da biliyorlar.

Biliyorlar bilmesine ama bu aileleri bir yararları yok!

Bir haftadan beridir sevk edilecek mahkûm ailelerinin Bu zulmü durdurun ALLAH aşkına!”

feryatlarına hiçbir karşılık, hiçbir ses vermediler.
mazlum mizgin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla