Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2011, 03:27   #7
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Seyyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yok üstâdım ben senin haberin için demedim,
Satıldı konusu şuradan çıkmıştır,
Bu olayda manipülasyon ve spekulasyon için mükemmel bir basarı sağlanmıstır,
Mualif ekonomist yazarlar bile olayı çok iyi bildiği halde bunu '' sattılar '' diye lanse ettiler, siyasilerden bahsetmiyorum bile.
Vatan satmak diyerek bunu gündeme getirdilerde getirdiler,
Halbuki,
Türk Telekom, devlet tekelinde iken iletişim sektöründe rekabet neredeyse 0 dı,
+ teknolojinin gelişmesi ile özel iletişim şirketlerinin avantajlı politikaları nedeni ile Oger grubunda mükemmel bir pazarlama faaliyetine rağmen,
Sabit hat kullanıcı sayısını arttıramıyorlar ve yeni genel müdürleri diyor ki;
artık hedefimiz elimizdeki aboneleri tutmaktır.
Böylesi bir rekabet ortamında sizce telekom Kamu İktisadi Teşebbüs olarak kalsaydı ne duruma gelirdi acaba?
Potansiyelinden ettiği zarar kaç milyar TL yi bulurdu?
TT kiralanalı 5-6 yıl oldu, 5-6 yılda TT'nin özelleştirilmesi ile yeni açılan veya gelişen özel iletişim firmalarından alınan vergi TT'nin sermayesini geçmiş durumda,
+ TT den alınan kira bedelini saymıyorum bile.

Yani bu işler biraz detay ve birikim isteyen olaylar,
Spekulasyona uygundur. Ama Allah yardım etti, o kadar partinin, sivil toplum örgütünün yaptığı spekulasyonlar hiçbir işe yaramadı, Akparti oylarını arttırarak bugünlere geldi.
Bunu sindiremeyen kesimler bu sefer spekulasyonlarının işe yaramamasından halkı suclu tuttu ve %60'ı aptal, koyun, cahil gibi hakaretler ettiler peki sonuç? Her 2 seçmeden birisi Akparti'li oldu.

Vel hasılı arkadaslar öyle bir hükümetimiz varki gerçekden yiğit, çok dua alıyor bize düşen beşer oldugumuzu unutmayıp duamızı eksik etmemek.
Haber için söylediğinizi düşünmedim zaten ben bu olayı yeni fark ettiğimi söyledim.Gerçekten yandaş medyanın tuzağına düşmüşüm.Karşıt görüşler bunu satış şeklinde yorumlayınca tabi bende savunmamı rekabet ve yatırım üzerine yapıyordum.Şuan kendime gülmüyorda değilim bu konuda bayağı tartışmaya girmiştim.Ben hala böyle bir bilginin benden nasıl kaçtığını düşünüyorum.
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla