Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2011, 00:34   #78
Kullanıcı Adı
Hüdavendigâr
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hah bu konuyu açtın iyi oldu ben onu konuyu bulamadım gel bakalım..

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Şu videoyu izle bir

zayıf ve uydurma hadis yokmuşşş

Sorgulamayada iznin yok haaa

hocalar ne derse o

orta çağ klisesi gibi sanki

21. yy skolastik düşüncesi işte

ne düşünüyorsun bu video hakkında ?
videoyu izledim ve şunu anladım;sen ve senin gibi ilmi kıt,başkalarının islamiyet hakkındaki "kendi fikirleri ile" yön bulan insanların imam gazali'nin kitabında yer verdiği,buhari,tirmizi,müslim ve diğer kütib-i sitte yazarlarının ve alimlerin bildirdiği bütün devirlerde sahih oldugu konusunda ittifak edilmiş hadis kitaplarında yer alan hadislerin sahihliği konusunda üç kuruşluk kafası ile tartışma açmasından yakındığını gördüm.haddi olmadan sanki hadislerin sahihliğini tartışabilecek kadar ilmi varmış gibi sağa sola zırlayan insanlardan bahsettiğini gördüm.

sen ve senin gibilerinin akıl hocası mustafa islamoğlu gibi tipler çıkıp "bu hadis uydurmadır,bu olay hakkında ayetlerde birşey yok " diyip bu zamana kadar bütün devirlerin alimleri tarafından sahih oldugu konusunda ittifak edilen hadisleri çöpe atarken ekranlara aval aval bakıp 21. yy.ın fırlama bidatçısına inanacak ve araştırmaktan,test etmekten yoksun hale gelebilecek kadar gerçeklerden bihabersiniz.sonrada gelip o ve onun gibilerin sözcülüğünü yapmasını iyi bilirsiniz üç kuruşluk ilminizle..

baştada söylediğim gibi hadislere itibar etmeyen bir adamın düşüncelerine itibar edilmesi söz konusu değildir.

sapıtanlar.com olayına gelince,hakaretten kastım onlara ettiğin hakaret değildi.bu siteyi şu anda ilk defa senden duyuyorum.kimin ne oldugunu o siteye bakarak değil,adamları dinleyerek anlayabiliyorum,müsterih ol.orada adının geçtiğini söylediğin mevdudi,islamoğlu gibi adamları tekfir etmek haddime değildir,ama yamulmuş adamlar olduklarından zerre şüphem yoktur ve içim rahattır.bunu ben değil kendileri yaptıkları ve söyledikleriyle açıkça beyan ediyorlar.

Konu Hüdavendigâr tarafından (08-05-2011 Saat 00:44 ) değiştirilmiştir..
Hüdavendigâr isimli Üye şimdilik offline konumundadır