Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-09-2011, 04:33   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
Eşref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aslında haksız sayılmaz ama iptal edilsin de diyemiyorum.
Hacım haberin içeriğini anlamadım üşendim okumaya daha doğrusu ama şu sokakta iftar olayına devlet müdahale etmeli.Aha 100 bin kişiye iftar verilmiş iftar vakti ağzımı bozdurdular yazık günah çöpe atılan o kadar çok yemek vardı ki,hele ekmek arası bir şey dağıtılırken yere düşen ekmekler,ezilen ekmekleri görünce vallahi sövdürüyorlar.Neymiş rekormuş,neresine sokacaksa bu rekoru.Sanki cebinden ödeyip ikram ediyor yemekleri,cebinden ödese bile neyine rekor ? Yüz bin kişi alanı doldurunca sevap tusunamisi mi oluşuyormuş nedir bunun mantığı çözemedim.
Aha bizim mahallede de oldu ama ufak bir alanda gerçekleşti.Taş çatlasa bin kişilik iftar.Belki de 500. Mis gibi düzenli,katılan katıldı,malhalle içinde değişik bir şey oldu.İhtiyacı olan katıldı,değişiklik olsun diyen katıldı,gerek duymayan evinde yedi bizler gibi.Ne anons yapıldı gümbür günbür,ne de arabalar gezdi dolaştı yemek verilcek diye.Belediye sessiz sakin temizce haletti işini.İşin bokunu harbiden çıkarıyorlar ve izin verilmemeli.Hem güvenlik açısından tehlikeli,hadi bunu geçtim çok israf gerçekleşiyor.İşin anlamı kaçıyor değeri kayboluyor,resmen çekişmeye dönüşüyor.Demezler mi ulan itin oğlu kışın soğuktan ölenler oluyor o ara neredeydin diye.Buralara ayrılan kaynağı ayırıp,fakirlere erzak verseler ölmezler heralde.Tutmayın beni

Konu Hüdaverdi tarafından (08-09-2011 Saat 04:38 ) değiştirilmiştir..