Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2011, 03:19   #52
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Eşref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İsterse Papua Yeni Gine dilinde reklam yapılsın. Zerre sorun olmaz. Lazca reklam yayınlansa bugün kimse çıkıp tartışır mı? Tartışmaz. Neden Kürtçe olunca tartışılıyor? Bunu bir sorun kendinize. Hep suçu karşı tarafa atmayın. Eğer bu millet ırkçıysa, ırkçılığı sadece Kürtlere mi? Birileri Kürtçe Tv, Kürtçe reklam gibi unsurları kullanarak, bu ülkeyi bölmeye çalışırsa, elbette Kürtçe reklam konusu tartışılır.

Diyebilirsiniz ki bu ülkeyi pkk bölmeye çalışıyor. Kürt kardeşlerimizin ne suçu var? İyi de arkadaş, gerçekten vatanımızı düşünen Kürt kardeşlerimizin; " Biz şu ortamda Kürtçe reklam istemiyoruz. Pkk gibi Kürt sorununu kullanan bölücü unsurlar önce bitirilsin. Vatanın bütünlüğü daha önemli." demesi gerekmez mi?

Ben eğer Kürt kökenli biri olsaydım böyle derdim. Vatanın bütünlüğü için ben canımdan vazgeçiyorum, Kürt kökenli kardeşim de tamam canından vazgeçmesin ama biraz da anlayışlı olsun. Pkk'ya koz da, oy da vermesin. Eline pkk bayrağı alıp, özerklik ilan etmesin. Bunu yapanlara neyin hakkı-özgürlüğü verilecek? Demokrasiymiş, özgürlükmüş. Demokrasileri, özgürlükleri batsın.
yok artık...
o zaman türk vatandaşlar çıksın biz bundan bir rahatsızlık duymuyoruz desin vatanın bütünlüğü öyle sağlansın...
vatanın bütünlüğünü devlet düşünsün halk kendi hakkını düşünsün yeter...
devlet çıksın önce gerillayı oluştursun...
sonra kontrgerillayı oluştursun...
sonra halktan sabır ve anlayış beklesin yok öyle şey...
halk > devlet
kimse hiç birşeyinden vazgeçmek zorunda değil...
reklam filmindeki kürtçeden yıkılacaksa devlet hiç durmasın zayıf vatana ihtiyacımız yok