[QUOTE=Eşref;931085]Orada pkk ve apo posterleri var. Pkk bölücü örgüt değil mi? Apo terörist değil mi? O görüntülerde adamlar pkk çaputunu dalgalandırıp burası Özerk Kürdistan diyor. Bu bölücülük değil mi? O zaman balyoz davası sanıklarını da serbest bırakalım. Adamlar planlamış ama kendi kendilerine. Ciddiye almayalım.
Bu tür olayları ciddiye almak için adamların resmen ülkeyi bölmesini mi bekleyeceğiz?
QUOTE]
Sen bunların gercekten ülkeyi bölebileceklerine inanıyor musun?
Aslında birçok şeyi başarmışlar sanıyorum. Yani onların amacı zaten buydu. Bizleri korkutmak, endişelendirmek, bir yerden sonra kürt-pkk ayrımını yapamamak, ikisini birbirine karıstırmak, onların sözde gücüne inanmak, ortalığı velveleye vermek, kendi içimizde bölünmek vs.
Onların tam da istediği şey bu.
Ben de onların tam olarak içinde yaşayan biri olarak diyorum ki; Siz bunları ne kadar ciddiye almaz, onların sadece kendilerini kandırdığına inanır, bu ülkenin asla ama asla bölünmyeceğini düşünürseniz bunlar hiçbir şey yapamazlar.
Ben bunun garantisini açık açık verebilirim size arkadaşlar. Bunlar bu ülkeyi bö-le-mez. Özerklik gibi bir saçmalığı da ba-şa-ra-maz-lar. Yeter ki biz bu kadar korkak olmayalım.
|