Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2011, 05:45   #33
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
Eşref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kürt kardeşlerimizin çile çektiği doğru. Yaşadıkları coğrafya nedeniyle sürekli sinsi planlar içinde yem oldular. İngiltere Osmanlı'yı işgale başladığında ilk Musul'u aldı. Ermeniler Van'da bağımsızlık ilan etti. Ruslar Erzurum'a kadar geldi. Fransızlar o bölgede diri diri insanlarımızı yaktı. Ve bu ölen insanların tamamına yakını Kürt'tü.

Cumhuriyet sonrası, savaş bitse de bu gizli şekillerde devam etti. Günümüzde bile gizli güçlerin Kürt katliamı tam olarak bitmiş değil.

Devletimizin artık bu acıyı bitirmesi gerekiyor. 1900'lü yıllardan beri devam eden bu acı, bu çile bitmeli. Ama Kürt kardeşlerimize "bizde Kürtüz. Sizin hakkınızı savunacağız" diyen güçler, Kürt değildir. Kürt savunucusu değildir. İran'ı bölmek isteyen, Türkiye'yi bölmek isteyen, bir damla petrolü bir damla kandan değerli gören şer güçlerin yeni bir tuzağıdır pkk.

Zaman zaman sözlerimde istemeyerek de olsa "Kürt" kelimesini kullanarak yanlış sözler söylüyorsam, bu benim hatamdır. Lakin kastettiğim çilekeş Kürtler değil, şer güçlerdir.
Acaba yanlış mı yazdım diye bir kez daha okudum, vallahi Kürt kardeşlerimizin Osmanlı'yı hançerlediğine yönelik bir anlam çıkaramadım.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla