Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı
Kardes senin amacin nedir. bütün mesajlarinda gönderme, elestiri, suclama var.. önce bir nefes al sonra derdin daha dogrusu asil amacin nedir onu söyle..
fatma hanim partimizin degerli bir mensubudur ve yillarca partimizde degisik kademelerde hizmet vermisdir, bakanlik görevinide layikiyla yapmakdadir, yapacakdir!..
|
amacın ne ne demek miş ? ben 10 seneye yakındır oy veren biri olarak hoşlanmadığım şeyleri yazdım ... sen hoşlanıyorsan senin görüşün ... ama aynı fikri paylaştığımız insanlar olduğunu görmen lazım ... beğenmediysen mesajımı okuma ..
ben fatma şahini değerli bulmuyorum ... bakan olduktan sonraki tavırlarını... başkanlık görevini yapması için bizim oylarımıza gereksinim olduğunuda unutmasın... kahramanlık yapmaya kalkmasın ... bir çok erkek madur ... çocukları kaçıran kadınlara karşı ne yapmış .?
Yok evlere düğme koyacakmış falan ... sen benim vergimi nasıl israf ediyorsun , her kadının başına bir polis koyuyorsa o polisin maaşını kendisi ödesin ... milletin parasıyla kahramanlığa soyunmasın ...