Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-15-2011, 13:17   #5
Kullanıcı Adı
mahmutcan
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
10 yıl içinde yaşananlardan aklıma takılanlarısonra yazıcam ama şunu yazmak istiyorum şimdilik,çok şükür 10 yıl içinde gerçekleşmedi ama bundan sonraki yıllarda chp de olduğu gibi bir bölünme/koltuk sevdalılığı/kavga dövüş olaylarının yaşanmasından çekiniyorum.Hoş partimizde böyle şey olacağını asla düşünmüyorum kadromuz sağlam buna izin vermezler ama hayat işte ne olacağı belli değil hiç bir zaman

Diğer çekindiğim şey,başbakanın bir sonraki dönemde aday olmamasının oylara vereceği olumsuz etkisi.Umarım bu gerçekleşmez.Partiye oy verenlerin çoğu lidere göre veriyor çünkü,en çok başbakana güveniliyor.
Ama şunu da düşünmüyor değilim,partinin girdiği ilk seçimde başbakanımız yasaklıydı ama buna rağmen iktidar oldu.Halkımız başbakanımız olmasa da partisine sahip çıkacaktır eminim,sonuçta tamamen siyaseti bırakmıcak partiye destek verecek.
Hayır zaten o zamana kadar Gülde Cumhurbaşkanlığı'ndan ineceği için yerine ABD'de ki gibi başkanlık sistemi getirilecek.Böylece birdahaki adaylığıda başbakanlık için değil başkanlık adayı olacağı için sözünde durmuş olacak.Ama Erdoğansız bu partide çok güzel isimler var ancak onun gibi gözünde liderlik ışığı olan yok,birdahada geleceğini zannetmem
mahmutcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla