Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-18-2011, 23:21   #127
Kullanıcı Adı
dirayet
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir insan bir yerden alıntı yapıyorsa yazısını okuyarak yazar sen öylemi yapıyorsun ben gayet yazıyorum aklımdakileri
Şimdi bu bayrak sarılmalar falan onu bir geç...
Ssk ya pkklıları dolduran chpye pkklı adamları sokan kck davasını eleştiren her doğuya gittiğinde genel af diyen kılıçdaroğluna oy veren adam bdp yi elestirmesin...
Hiç fark yok aralarında...
Mhp desen ışte seçim dönemi gördük bdp ile dostluklarını
Bahçeli vatani milleti çok sevdiği içinmi idam yasasını geçirdi meclisten
Yargılanma sürüyor ama kabul edilen suçlar itiraflar ne olacak
Islak imza ve internet andici ilk aklıma gelenler...
Gizli tanıklar sonra eldeki belgeler bilgiler onlar masum diyecek kadar polyana değilim devletimi tanıyorum çünkü :-)
Ergenekon güçlü olmasa hapiste işi ne diyorsun içeridekiler daha hiç birşey o birşey değilde ıtalya kendi gladyosunu çökertti bu derin yapılanmanın güçsüzlüğünü değil devletin kararlılığını gösterir
Ben ergenekonu suç örgütü olarak görüyorum en basitinden insan fişleyen cami bombalamak isteyen suç örgütüdür ve bu adamları aday gösterenlere oy vermek en basit tabiri ile suça yataklık yapmaktır
Bu durumda bölücülüğü yapan ben değil terör örgütüne oy verendir
Valla bana yaftayı yapıştırmışsın. Senin gözünde CHP'li olmuşum ama 35 yaşındayım ve şimdiye kadar hep boş oy kullandım. Hiçbir zaman koyun gibi birilerinin arkasından gitmek gibi bir huyum yoktur. Kendi mi bildim bileli de herşeyi sorgularım, kesin doğru diye bir unsura inanmam. Ben hakim değilim, savcı değilim. Yargılama bitmeden birilerini mahkum etmem, edemem. demokrasinin gerğide budur. Hem demokrasiden bahsediyorsun ama işine gelmediği zaman insanlar mahkum olmadan mahkum ediyorsun. Sonrada bana burda gelip ahkam kesiyorsun. Suç varsa cezası verilsin. Devletin adını kullanarak suç işlendiyse bu cezalandırılmalı, bu konuda tartışılacak nokta yok. Lakin konumuz bu değil.

Konu PKK ve BDP iken konuyu alakasız yerlere getirerek yazdıklarımı saptırdın. Eğer bu ülkede terör bitecekse yada bunun için adım atılacaksa ilk mesajımda yazdıklarım harfiyen hükümet tarafından yerine getirilirse büyük adım atılmış olur. Ayrıca eksikler olabilir o yazdıklarımda ama genel itibariyle fikrim o doğrultuda.

Dikkat edersen senin bana yaptığın gibi sen ocusun bucusun demedim. İnsanları yargısız infaz etmek doğru bir şey değil çünkü. Dünyaya nerden bakıyorsan o görüşte ilerlemeye devam et. İnsanları fikirlerinden vaz geçirmek gibi bir derdim yok. Bir insan neye inanırsa doğruda olsa yanlışta olsa kazığı yemeden akıllanmaz. O nedenle sana iyi muhabbetler. Bu saatten sonra yazılacaklar yazdıklarımın tekrarı olacağı için bir daha yazmayacağım sana. İyi muhabbetler...
dirayet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla