Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-19-2011, 01:44   #129
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
dirayet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla bana yaftayı yapıştırmışsın. Senin gözünde CHP'li olmuşum ama 35 yaşındayım ve şimdiye kadar hep boş oy kullandım. Hiçbir zaman koyun gibi birilerinin arkasından gitmek gibi bir huyum yoktur. Kendi mi bildim bileli de herşeyi sorgularım, kesin doğru diye bir unsura inanmam. Ben hakim değilim, savcı değilim. Yargılama bitmeden birilerini mahkum etmem, edemem. demokrasinin gerğide budur. Hem demokrasiden bahsediyorsun ama işine gelmediği zaman insanlar mahkum olmadan mahkum ediyorsun. Sonrada bana burda gelip ahkam kesiyorsun. Suç varsa cezası verilsin. Devletin adını kullanarak suç işlendiyse bu cezalandırılmalı, bu konuda tartışılacak nokta yok. Lakin konumuz bu değil.

Konu PKK ve BDP iken konuyu alakasız yerlere getirerek yazdıklarımı saptırdın. Eğer bu ülkede terör bitecekse yada bunun için adım atılacaksa ilk mesajımda yazdıklarım harfiyen hükümet tarafından yerine getirilirse büyük adım atılmış olur. Ayrıca eksikler olabilir o yazdıklarımda ama genel itibariyle fikrim o doğrultuda.

Dikkat edersen senin bana yaptığın gibi sen ocusun bucusun demedim. İnsanları yargısız infaz etmek doğru bir şey değil çünkü. Dünyaya nerden bakıyorsan o görüşte ilerlemeye devam et. İnsanları fikirlerinden vaz geçirmek gibi bir derdim yok. Bir insan neye inanırsa doğruda olsa yanlışta olsa kazığı yemeden akıllanmaz. O nedenle sana iyi muhabbetler. Bu saatten sonra yazılacaklar yazdıklarımın tekrarı olacağı için bir daha yazmayacağım sana. İyi muhabbetler...

alakasız diyor hala
bu memlekette terörün 1 numaralı sorunu chp zihniyetidir...