Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-20-2011, 02:56   #16
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hukuk içinde şiddetten bahsediyorum elbette. Faili meçhulleri, devletin kanun dışı eylemlerini savunmuyorum. PKK'ya çok şiddetle saldırmalıyız. PKK'yı bitirecek en önemli unsurların başında şiddet gelir. Sri Lanka örneğini o sebeple verdim. Sri Lanka Modelini savunmamakla birlikte şiddetin sonuç aldığını Sri Lanka örneğinde gördük. En az 2.000-3.000 kadar PKK'lıyı öldürebilirsek PKK'lılar bir kez daha anlayacaklar boşa öldüklerini. Şimdiye kadar boşa öldüler vatan hainleri PKK'lılar ve bundan sonra öldüreceklerimiz de boşa ölecekler. 1 karış toprağımızı alamayacaklar inşaallah PKK'lı vatan haini kâfirler.

Bir de şunu ilave edeyim ki yanlış anlaşılma olmasın. PKK'ya karşı çok şiddet kullanmaktan yana olduğum kadar Demokratik Açılımla Milli Birlik ve Kardeşlik Projesinin devamından da yanayım. Kürt Sorununun çözümü için atılması gereken demokratikleşme adımlarını atmalıyız. Mesela, Kürtçe, ilkokul 1. sınıftan lise son sınıfa kadar seçmeli ders olarak okullarda okutulmalıdır.
Öldürdüğün 2000-3000 kişi insanları tahrik etmekten başka bir işe yaramaz üç beşi ölünce bahane bulup ortalığı karıştırmaya başlıyorlar

Yukarda dediğim gibi bir zihniyeti öldürerek yok edemezsin.

Sana şöyle anlatayım hızlı giden bir arabayı havaya uçurmaktansa depoya giden benzini kesip bitmesini bekle nasılsa kendi duracaktır senin bişey yapmana gerek kalmaz.
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla