Yok yok bu yazı okunmalı.
O kadar dolmuş ki,aşkını dışa vurmak istemiş ki diğer yazılarına oranla bunu uzun uzadıya yazmış.
Aha şehit haberleri üzerine bir yazı yazmıştı hani yok izmirdeki tanıdığımın oğlu fasa fiso,dememişmiydim sömürü için yapıyor diye ? Bir askerin hayatını düşünen,söyleyecek söz bulamayan bir mahluk bu kadar açık seçik pkkyı ve bdp yi savunabilir mi ?
Her zaman diyorum bu yazar değil.Yazar olsa bengi yıldız mıdır ne cacıktır onun karının sözünü dinler,çıkıpta ''aile dostu'' diye savunmaz.
Ulan aile dostu olsa bile kızın kıçının dibinde ne işi var ? Çatal çıkmış ortaya 2 metre,arkasında bengi yıldız.
Barda tek başına içki mi içerler ? Neden ortadan kayboldular ? Karının kocası nerede ? Benginin çocukları ve eşi nerede ?
Öyle bir yazmış ki sanki ak parti adamları silah zoryla baskı yapıyor milete oy vermesi yönünde,bdp böyle bir şeye hiç kalkışmıyor.
Seçimlerde olay çıkan yerlere baksalar,iptal edilen bölgelere baksalar başı bdp çeker,baskı yapılan yerlere baksalar bdp çıkar,çıkar değil çıkıyor zaten bu yüzden güvenlik önlemi hadsafada.
İstanbulda yaşıyorum,ben hiç görmedim oy verilen yerlerin önünde toplu halde bekleyen partili kalabalıkları.Ama mardinin her bölgesinde bdpliler kamp kuruyordu,kavgalar yaşanıyor,seçimler iptal oluyor,silahlar patladı kaç defa,saldırılarda bulunuldu.
Dünyaya gözüyle değil başka yeriyle baktığı için böyle saçma sapan yazılar çıkıyor ortaya.
Bu paçavrayı okuyan chpli,ulusalcı,kemalist,bunlar da alkışlıyor.
Şeref yok şeref,şeref herşeydir.
Molotoflu saldırılar savunuyor,bu cümlenin gizli bir anlamı daha var,pkklıların asker öldürmesini de savunuyor ama yazamıyor.
Bu gizli anlamı iyi bellemek lazım.
|