Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-27-2011, 02:13   #7
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
Seyyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Örnek aldıkları hayvandan bile aşağılar,
Ne saygı bilirler, ne sevgi, ne örf ne adet, şu mübarek günde bile kin, nefret kusmaktan ileri gidemediler..
Bunları böyle yapan zaten bu zihniyetleri değilmi..
Demek ki vardıkları nokta kendilerini tatmin ediyor ki, bu aşağılık politikalarına devam ediyorlar.
Kavramlardan rant elde etmeye çalışan bir avuç şiarsız insan oldu gittiler..
Sen böyle gündeme gelip ne elde edeceksin a cahiller sürüsü..
Abi bunların en avamıda böyle, bir kaç gün önceydi yanlış hatırlamıyorsam, babamdan arabayı almıştım ve uzun zamandır görmediğim bir arkadaşı aldım çarşıya gidiyorduk, kuzeni köydeymiş ve yanlarına gidip gidemeyeceğimizi sordu bende kırmayıp götürdüm merkezden yaklaşık 10km uzaklıkta bir köy her neyse vardık nihayetinde, halası kahve yaptı Allah razı olsun sohbet ediyorduk ki kaçınılmaz söz siyasete geldi tabi bu başladı saydırmaya, bende adettendir bir iki laf ettim gayet yerinde ve adap çerçevesinde...
Bu hiddetlendi, başladı sayıp sövemeye, neye uğradığımı şaşırdım, misafirim sözde Arkadaş baya bir kızdı filan işte kuzenini tutuyor (adam üstüme saldıracak o derece) bağrıyor, o hadsizin validesi ve hemşiresi nasıl utandılar nasıl kötü oldular, onlar geçirdiler bizi sonra bir daha gitmemek üzre ayrıldık ordan ve bunu yapan kişide türklüğüyle övünen, örf ve adet bildiğini iddia eden biri fakat her ne hikmetse misafirperverlikten nasibini almamış bozkurt (!)