Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-30-2011, 00:07   #98
Kullanıcı Adı
İntifada
yav abi senle tokalaşip kafa tokuşturup sarılıp 3 hafta sonra pazar görüşelim demedim mi ben
Bu arada olcay üstad sen çekerken pek çaktırmadığın için poz bile verememişiz adam gibi yav ilk resmi begenmedim
Unnamedin resimlerde daha güzel kareler var galiba
Molla güzel adam unahmet kaçırmaman lazımdı bu adamı
Bir insan bu kadar mi güzel şeriat der yav
Ama bölge sorunlarını çok görmüş çok geçirmiş bir adam belli çok derin adam
Sevbanım ne kadar kaliteli bir insan olduğunu gösterdi bize sağolsun doyamadık muhabbetine
En son karabasan ve cin muhabbetiyle maverayı fena tırstırdı
Furkanım zaten Allah yolunu açık etsin çok seviyorum bu kardeşimi tam mücahit adam yav
Nusret abime acıdım o kadar borcum olsa kafama sıkardim
Unahmet orucu bi kaza etse iyi olur
Unahmet cevher adamsınız valla
Xhidayet abim çok güldük senle maşallah hiç beklediğim gibi bir insan değilmiş ya hu onuda çok sevdim...
Emre saygısı ve samimiyetiyle zaten kendini belli etti
Serdar kardeşim ortamda en son gider yapacağım adamdı maşallah kalıbı yerinde ama nargile biraz rahatsız etti kardesimizi ama radikal yapacağım ben seni rahat ol yıldızda
Olcay üstad biraz sessiz kaldı çok temiz yüzlü ortamdaki tek cemaatcı tipi onda idi
Bilal tam haznedar lazı tanıdıklar falanda çıktı oda klas adam
Maverada değişik bir adam ama beleş çikolata ve sigara getirmesi yeter
Fethullah gülenı cübbeli ahmeti hatta partimizi yegane savunan adamdı asimile oldu en son mustazaf deri destekliyorum diyordu
Üç nokta reyiz sağolsun kırmadı geldi bizi muhabbeti her zaman ki gibi yerinde

Bu arada gece bizle kalan arkadaşlardan allah razı olsun gecenin sonrası en az öncesi kadar keyifli idi
Telefonla konuştuğumuz hoş görü insanı yalçın karaca ve kardeşliğim fırattanda allah razı olsun
Tekrarlarıni diliyorum arada sabahlayalim