Alıntı:
xhidayet Nickli Üyeden Alıntı
Ben gençlik yıllarımda Gaziantep'deydim..Dini tedrisatımı oradaki medreselerde tamamladım.
Dayım "Hizbullah" davasından yargılandı ve 7 yıl içeride yattı. Gençtim neler olup bittiği konusunda tam olarak vakıf değildim ama onun ve çevresindeki insanların anlattıkları.. Bizzat benim gözlemlerim İslam adına değil..İnsanlık adına utanç verici bir durumdur.
Hiç kimse bana Hizbullah'ı övmesin.
Onca insanı işkencelerden geçiren, İslam adına olmaz cinayetler işleyen ve kendi içlerinde bir nevi engizisyon mahkemeleri kurup. Önüne geleni tekfir eden tüm Camileri kendilerine bağlamak adına; görevli imamları, müezzinleri tehdit ve şantajla dize getirmeye çalışan... Doğu ve Güneydoğu'ya kabus gibi çöküp Ergenekon, TİT, JİTEM ve daha bilmediğimiz karanlık odaklarla işbirliğini "takiyye, islami siyaset" adı altında mübah gören derin kökleri olan bir ideolojiden bahsediyoruz.
|
insanın akrabasının Hizbullah olması hizbullahı anlamaya ve suçlamaya yetiyor mu ?
insanın vakıf olmadığı konu hakkında bu kadar kessin konuşması neyin adına utanç verici merak ettim ?