Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2011, 13:13   #55
Kullanıcı Adı
Hüdavendigâr
Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ırak hariç ırakta zaten Batı uşaklığı yapıp İrana savaş açmıştı el pençe divane duracak değildi herhalde.
http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0r..._skandal%C4%B1
bunu en az 50 kez forumda yazdım..hala aynı tantana dönüyor..ırak'a karşı israil aracalığıyla abd'den satın aldıgı silahlarla savaşan iran olsun,sözüm ona batı uşağı ırak olsun..şahlıgın yıkıldıgından, islam devriminin gerçekletiğinden ondan bundan dem vuran arkadaşlar irangate skandalına iyi baksın..ondan sonra çıkıp derler iran müslüman devlet şu olmasın bu olmasın..irandakide nasıl bir devrimse 8 sene müslüman bir devletle abd silahlarıyla savaşıyor..ha bunu yazarız sonra din mafyası oluruz anasını satim..neyse

Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ayrıca Sürekli İsraille savaş halindedir. kim demiş müslümanlarla savaşıyor-muş

El vicdan ev insaf...
şu iranın israille olan savaşınıda bi biz göremedik herhalde..benim en son hatırladıgım mavi marmara olayında adamlar ilk "asker göndericez" dediler yan çizdiler,"yok olm ne askeri yardım gemisi gönderiyoruz" dediler tamam eyvallah dedik ay oldu yıl oldu hala göremedik o yardım gemisini..bu iranın israille nasıl savaştıgını iran sempatizanı arkadaşlar bir anlatsında bizde bilelim..ha işin içine türkiyeyi katmayın sakın..sizin dediğinize göre türkiye "abd uşağı batı yalakası" bir ülke zaten..irandan bahsedin bakalım neymiş bu müslüman(!) iran..

savunma kalkanı dalgasına gelecek olursak,türkiyenin güvenliği açısından lehine ise bunu yönetimdeki adamlar artılarıyla eksileriyle irdeler ve ona göre karar verir..bir kalkan projesi türkiyede uygulandı diye çıkıp sebepsiz yere irana saldıracak değiliz..en azından ben hükümetimize bu konuda kesinlikle güveniyorum..

iran daha dün suriyeye karşı tutumumuzu eleştrip "vururuz,ederiz" diyip esad rejimini savunup müslüman türkiyeye tehtidler savururken ne kadar müslüman ise o füze kalkanı dalgasını bizim ülkemizde gerçekleştirirkende biz o kadar müslümanız..çıkıp iran bize din dersi vermesin,iran sempatizanlıgı yapanlar hiç vermesin..bu arkadaşlar yakında tsk yı iran sınırı yakınındaki askeri birimleri falanda fesh etmemizi isteyecekler sanırım..müslüman bir devlet olm ne işi var orada askerin ?
Hüdavendigâr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla