Konu
:
İran'a Karşı Füze Kalkanı Kararını Protesto Ediyorum
Tekil Mesaj gösterimi
09-03-2011, 18:28
#
83
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
AKıncı 34
Nickli Üyeden Alıntı
ne prosedürü kardeş
sen adamların uçaklarına tatktıkları sistemi kırmaya çalışıyorsun yıllardır...
işte aselsan mühendisleri niye öldürüldü sanıyorsun...
adamlar sana sattıkları uçakların motorunu merkezden tek tuşla kitliyor bombasını yedirirmi sana...
Durum düşündüğünüz kadar karamsar ve kötü değil...
Kodları alınan savaş uçaklarına hiçbir şekilde dışarıdan müdahale edilemez.Ancak karşı tarafın siber saldırı teknikleri çok güçlüyse kendisine elektromanyetik kalkanlar yapabilir ve savaş uçakları bu görünmeyen kalkanlar içinden geçerse bütün sistemi kilitlenir.Cep telefonu bağlanırken tv veya hoperlörü etkileyebiliyor bunun gibi bir şey...
Siber teknoloji hakkında bişey bilmiyorsan anlattıklarım havada kalabilir.Bu kitabı tavsiye ediyorum gerçekten güzel bilgiler içeriyor ve aslında dert ettiğimiz şeylerin hiçbirşey olmadığı ver çok daha üstün ve insanların pek bilmediği bir teknolojiden bahsediliyor...
http://www.kidap.com.tr/agharta-elektromanyetik-savas-basladi-aydogan-vatandas-k17096.kitap
Aslında ben bombalama derken Türkiye'de kurulacak bir füze savar merkezlerini bombalamaktan bahsediyordum.Bu sistem tamamen havaya endeksli basit bir kara operasyonu ile bu füze savarlar imha edilebilir kontrolü bizde olmasa bile ben bundan bahsetmiştim.
Yıldırım
Açık Profil bilgileri
Yıldırım nickli üyeye özel mesaj gönderin
Yıldırım´nin Web Sitesini ziyaret edin
Yıldırım - Daha fazla Mesajını bul