Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-04-2011, 05:32   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ee legend benim dediğim herşeye böyle olmalıydı şöyle olmalıydı yok şöyleydi diyerek bahane yazıyorsun...
nasıl olacak o...
natonun keyfini bekleseydik kıbrısada girmeyecektik zaten...
İlk defa bir lider insiyatif almıştır buda necmettin erbakandır...
Bana ne amerikadan diyerek kıbrısa çıkmalarını emretmiştir ordumuza ve ecevitte mecbur desteklemiştir bu kararı...
ecevitin saldırı izni için merdivenlerden bi yukarı bi aşağı koştuğunu duymuşuzdur...

4900 sorti meselesinde resmen saçmalıyorsun legend...

içimi rahatlattın sağol
yahu saddam kendi adamları zaten onların uçaklarına uçak bile kaldırmadı
sen halk harici savunan kimseyi gördün mü...
senaryo bir yakalnmayla yakalandı sonra...
amerika müslüman bir halka savaş açıyor 4900 sorti yapıyor üslerimizden adamın dediği lafa bak
bu kadar komik müdafalarla gelmeyin bana...

Kıbrıs'a müdahalede rahmetli Necmettin Erbakan'ın etkisinin olması, Türkiye'nin yeri geldiği zaman batının politkalarına karşı kendi farklı politikasını uygulayabilmiş olduğu gerçeğini değiştirmez Akıncı.

Yoo, hiç de saçmalamıyorum ve sorduğum sorular komik de değil. Irak'a karşı 4.900 sorti yapıldı denilince, sanki Irak'a yapılan sortiler Irak halkını öldürmek için yapılmış ve Türkiye'de iktidarda bulunan AK Parti Hükümeti de buna razı olmuş izlenimi çıkıyor. Türkiye'den Irak'a yapılan sortilere sadece askerî hedeflerin vurulması için izin verilmiş ve o sortilerle de askerî hedefler vurulmuş olabilir.

Irak'a yapılacak müdahaleye karşıydım. Türkiye'den Irak'a sortiler yapılmış olmasını da desteklemiyorum elbette. Ama sanki Türkiye'den uçaklar kalkmışlar ve o uçaklar gidip Irak halkının üzerine bomba yağdırıp sivilleri öldürmüşler şeklinde bir izlenim verilmesini de doğru bulmuyorum.

Konu Cihannur tarafından (09-04-2011 Saat 08:18 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla