Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-04-2011, 17:53   #158
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
daha buna cevap ne yazılır bilmiyorum ki ?
direnen müslüman halk,savaşan müslüman halk,amerikaya karşı koyan müslüman halk...
saddamın hangi askeri karşı koymuş saddam kim ?
yani körü körüne savunma yapıyorsunuz...
tam olarak öyle söylüyorum...
türkiyeden havalanan uçaklar işgal için müslüman bir ülkeye girdi ve tonlarca füze bomba yağdırdı ırağa...
yüzlerce müslüman öldü...
sivil yada asker...
darul harp olan bir yerden bahsediyoruz senin ettiğin lafa bak...
Ben o saldırıları desteklemediğimi söylüyorum. Irak'a karşı yapılan ne kara saldırılarını ne de hava saldırılarını desteklemedim ve desteklemiyorum. Bu yüzden söylediklerimi savunma yapıyorum olarak algılaman doğru olmaz. Olay netliğe kavuşsun diye sorular soruyorum.

Irak bombalandı; ama Türkiye ve ABD, hangi şartlarda anlaştılar ve Türkiye'den kalkan uçaklar Irak'ta nereleri vurdular? Türkiye ile ABD arasında belki de sadece askerî tesislerin vurulması için anlaşma yapılmış olabilir. Türkiye'den kalkıp Irak'ta bombalama yapan uçaklar o sortilerini sivil hedeflere değil de askerî hedeflere yapmışlarsa daha az kötü bir eylem yapmışlardır.

Türk Uçakları bugünlerde Kuzey Irak'ı bombalıyorlar. Yukarıda yazdıklarını bugünlerde Kuzey Irak'a yapmakta olduğumuz bombalamalar için de yazabilir misin? Yazamazsın. Niye? Çünkü Kuzey Irak'ta, Bölücü Terör Örgütü'nün üyelerini ve Bölücü Terör Örgütü'ne ait yerleri bombalıyoruz; sivilleri bombalamıyoruz. Demek ki bütün bombalamalar aynı değil, bombalamadan bombalamaya fark var.

Konu Cihannur tarafından (09-04-2011 Saat 18:04 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla